2821
2789
اگه قرص ال دی رو مرتب خوردی از اواخر قاعدگی نگران نباش گلم

۸ ماهه دارم میخورم  قرصو هر شب ولی ساعتاش مختلف بوده  چیکار کنم بنظرتون اورژانسی بخورم یان؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرص ال دی رو مرتب خوردی از اواخر قاعدگی نگران نباش گلم

بی بی چک از کی نشون میده ک بارداری؟؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
من فقط خوراکم بلدرچین و مرغ و سیرابی😢

گرمیانه نخور خطرناکه بلدرچین فکر میکنم گرمه

کی نزدیکی داشتی؟؟؟ الان چندم دوره ای؟؟؟

چهارشنبه هفته پیش بعد اونم ۴ بار تکرار شد ولی اولیش اونجا  ۱۲ روز دیگ باید پریود بشم 

گرمیانه نخور خطرناکه بلدرچین فکر میکنم گرمه

بله خیلی گرمه اما خوب همش هم نمیتونم مرغ بخورم

ماهی و میگو و گوشت و بوقلمون امتحان کردم مرگ رو جلو چشام میبینم

بله خیلی گرمه اما خوب همش هم نمیتونم مرغ بخورم ماهی و میگو و گوشت و بوقلمون امتحان کردم مرگ رو جلو ...

گاو بخور سرده 

چهارشنبه هفته پیش بعد اونم ۴ بار تکرار شد ولی اولیش اونجا  ۱۲ روز دیگ باید پریود بشم

عزیزم اورژانسی فکر میکنم نهایتا 48 ساعت بعد نزدیکی باید مصرف بشه یعنی اگر هم اثر داشته باشه فقط در مورد نزدیکی آخرت جواب میده

عزیزم اورژانسی فکر میکنم نهایتا 48 ساعت بعد نزدیکی باید مصرف بشه یعنی اگر هم اثر داشته باشه فقط در م ...

از چ روزی حس ‌کردی حالتت فرق داره حامله ایی؟امروز حس میکمم یه نبض تو شکممه 

هیچ نوع گوشتی نمیتونم بخورم

ای بابا چ وحشت ناک

اسی ویار یعنی چی؟ 

یعنی اینکه همش حالم بده

معدم اذیت

میلم به هیچی نیست

زوری سه یا چهار تا قاشق می خورم یا اینکه همش گرسنمه اما نمیتونم بیشتر بخورم حالت  تهوع میگیرم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792