2777
2789
سلام گلم  تو شوهرت جایی  می تونه باهات بیاد من که دو سه ساله جایی نمیره چون ی ساعت خبر مرگ ...

ما هم کلا جایی نمیریم

منم رابطمو خیلی محدود کردم

با خانواده خودش ک قطع ارتباطیم،جای اینکه کمک کنن بچشون درست بشه دائما بدتر میکنن شرایط رو

خانواده خودمم ک بابام فوت شده،قبلا هم گفتم مامانم وضعیت مالیش خیلی خوبه اما پول دوست

زیاد باهاش رفت و آمد ندارم

ماهی یکی دو بار بریم

ترجیح میده با خواهراش و بچه های خواهراش در ارتباط باشه و جالبه ک دائم هم با هم مشکل دارن

من ک واقعا خستم

فقط سپردم ب خدا

البته از وقتی با ال.نان آشنا شدم خیلی خیلی بهترما

بهت گفتم خیلی خوبه حتما برو

ما هم کلا جایی نمیریم منم رابطمو خیلی محدود کردم با خانواده خودش ک قطع ارتباطیم،جای اینکه کمک کنن ...

سلام گلم سال نو مبارک .دیگه خونه مامان مجبورم ولی این توضاعشه .من پیش خونه مامانش زندگی می کنم مامانش انگار من زاییدمش وقتی ی کار می کنه میاد به من می گه منم که جرات ندارم بهش حرف بزنم .من علاوه بر معتادرس اهل همه خلافی هست مشکل فقط اعتیاد نیست خدا من بکشه راحت شم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم سال نو مبارک .دیگه خونه مامان مجبورم ولی این توضاعشه .من پیش خونه مامانش زندگی می کنم مامان ...

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک

من نمیدونم چرا این خانواده هایی ک پسر معتاد دارن پرتوقع تر هم میشن البته چون آگاهی ندارن!

میشه بپرسم چه خلاف هایی میکنه؟

البته اگه دوست داری بگو

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک من نمیدونم چرا این خانواده هایی ک پسر معتاد دارن پرتوقع تر هم میشن ا ...

اره توقع توقعشون بالاست . برا پول مواد حدس میزنم دزدی .و ‌.. هر چیزی که به مواد برسه 

اره توقع توقعشون بالاست . برا پول مواد حدس میزنم دزدی .و ‌.. هر چیزی که به مواد برسه 

باور کن تنها چیزی که بهت کمک میکنه جلسات خانواده های معتادها هستش

امیدوارم خدا به همسرت پاکی بی انقضا بده و به خودت هم آرامش بده

ممنون گلم همچنین

قربونت

منو خیلی دعا کن

۲ روزه اشکم بند نمیاد

شوهرم که اوضاعش مشخصه و کلا ازت ناامیدم،با خانوادش هم که قطع رابطه ایم

من پدرم فوت شدن

مادر و خواهرامم توی این عیدی دلمو شکوندن

مامانم توی شمال ویلا داره بعد واسه اینکه من باهاشون نرم خیلی شیک برنامه چیدن که ما باهاشون نریم!

قربون خدا که حتی یه نفرم نیست من دلم بهش خوش باشه

اشکم بند نمیاد ۲ روزه،دلم واسه خودم دیگه سوخت که انقدر تنهام و دلم واقعا شکسته

همش میگم اصلا چرا زنده باشم وقتی واسه کسی مهم نیستم!!!😔