2777
2789

ممکنه باشه البته عمه من که سرطان داشت فرق داشت ولی حالت مشابهی از اینی که میگی هم داشت تا حدودی ببین دکتر اعظم صلاتی فوق تخصص پستان هستش عمه منم رفت پیش ایشون برای درمان یا سوالات حتما از ایشون کمک بگیر و مشاوره داشته باش چون مشاوره انلاین هم دارن همیشه در دسترسن خیلی دکتر خوبیه برات لینکشو میزارم نگران نباش مطمعنم این دکتر میتونه بهت کمک کنه عمه من که درمان شد https://mavarateb.com/doctor/دکتر_اعظم_صلاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یادمه یه تاپیکی گفتی همسرت اعتیاد داره آیا با اومدن بچه اوضاع فرقی کرده؟

ن گلم بد تر شده بخدا دم عیدی کار نمیره از دیشب بدترین شرایط روحی دارم البته همیشه اوضاع همینه الان بیشتر عصبی شدم دم عیدی که نمیره خیلی زندگی سخته خبلی

ن گلم بد تر شده بخدا دم عیدی کار نمیره از دیشب بدترین شرایط روحی دارم البته همیشه اوضاع همینه الان ب ...

ای بابا چقدر سخت

یعنی اومدن بچه تاثیری نداشته روش؟

رفتاراش با اومدن بچه با شما و بچه چه جوریه؟

پوزش قصد دخالت ندارما ولی چون شرایط مشابه داریم میپرسم

ای بابا چقدر سخت یعنی اومدن بچه تاثیری نداشته روش؟ رفتاراش با اومدن بچه با شما و بچه چه جوریه؟ پو ...

دوستش داره بچه را ولی چه فایده ی بابا معتاد .معتادا فقط حرف میزنن البت میگه ترک می کنم و... ولی فقط در حد حرف نمی تونه ترک کنه بخدا روزانه اوضاعش بدتر میشه موندم سال نو چه حور برم خونه بابان و داداشام عید دیدنی اخه یک ساعت بدون مواد دوام نمیاره دم و دقیقه میره پارکینگ می کشه .نه گلم اختیار دارید چه حرفیه .اخه قدرت مواد خیلی زیاده حریفش نمی شن .شوهر من اینجوره همه حرفاش با  هوا تو خماری ی حرف میرنه تو نعشگی ی حرف دیگه حال متغیر داره

دوستش داره بچه را ولی چه فایده ی بابا معتاد .معتادا فقط حرف میزنن البت میگه ترک می کنم و... ولی فقط ...

چه جالب شوهر منم همش توی پارکینگه

صبح میره پارکینگ شب موقع خواب میاد بالا

از بس تنهام میخوام بچه بیارم

ازین بشر که خیری ندیدم و همش عذاب بوده میگم بچه بیارم همدمم بشه

خیلی سردرگمم

خستم کرده از زندگی

نمیدونم واقعا کار درست چیه که اصلا بچه بیارم یا نه

من آدم طلاق نیستم،ضعیفم

میگم حداقل بچه بیارم بلکه تنها نباشم دیگه

چه جالب شوهر منم همش توی پارکینگه صبح میره پارکینگ شب موقع خواب میاد بالا از بس تنهام میخوام بچه ب ...

اره گلم معتادا همه اخلاقاشون مثل همه .شوهرت کار میره ؟ نمی دونم چی بگم راجع به بچه من که خیلی دلم برا بچم و ایندش میسوزه خیلی

اره گلم معتادا همه اخلاقاشون مثل همه .شوهرت کار میره ؟ نمی دونم چی بگم راجع به بچه من که خیلی دلم بر ...

آره سرکار میره ولی دائم ترس اخراج شدنش هست

خیلی تنهام و تشنه حس مادری

نمیدونم واقعا چی درسته چی غلط

به خاطر این معتادا از همه چی افتادیم

دیگه مادرم نشم یعنی؟

سنمم داره بالا میره،۳۳ سالم شده

نمیدونم چیکهر کنم

یه دلم میگه با این معتاد بچه آوردن غلطه

ولی خب حسرت همه جی به دلمه،دیگه حسرت مادر شدنم بکشم؟

کاش حداقل مادرم حمایتم میکرد

پدرم فوت شدن و با وجودی که مادرم اوضاع مالیش خوبه حمایتم نمیکنه

نمیدونم چیکار کنم

حسرت به دل کلی چیزم

کاش معتادا میمردن و انقدر زن و بچه رو زجر نمیدادن

آره سرکار میره ولی دائم ترس اخراج شدنش هست خیلی تنهام و تشنه حس مادری نمیدونم واقعا چی درسته چی غل ...

اخی عزیزم خدا پدرت رحمت کنه ،اره واقعا از همه چی دنیا محرومیم ما . واقعا  اگه ترک نمی کنن بهتره .فقط مایه عذابند . خب اگه قصد جدا شدن نداری دوست داشتی حامله شو بچه هم برا خودت خوبه اقلا دلت به اون خوش کنی .من بعضی وقتا تو دعواهامون دخترم جیغ و داد و‌.. ناراحتم براش .از ی لحاظ هم تنها دل خوشیمه .باور کن از اینکه شوهرمرده میبرش بیرون دلم نمی خواد دخنرم از الان تحقیر بشه با ی پدر داغون . شوهرمن خدا خفش کنه داغونه روز به روزم بد تر میشه . 

اخی عزیزم خدا پدرت رحمت کنه ،اره واقعا از همه چی دنیا محرومیم ما . واقعا  اگه ترک نمی کنن بهتره ...

ای جانم خدا پرنسس کوچولوتو حفظ کنه

میتونم بپرسم چی مصرف میکنه؟

شوهر من بدترین مخدر جهان رو مصرف میکنه

شیشه

انقدر رفتار و حرکاتش عجیبه واقعا دائما در حال تعجب کردنم که این موجود رو خدا خلق کرده یا شیطان!

دیشب باید دارو میخورد،بالاخره از پارکینگ دل کند و اومد بالا

قرصشو هی میدادم بخوره هی اهمیت نمیداد آخر برداشت بخوره لیوان آب رو همه جا میپاشید یه حرکات جنون آمیزی نشون میداد فقط با چشمای بیرون زده تماشاش میکردم

من همیشه تنهام،صبح تا شب توی این جهنم نشستم

دیگه فقط‌ خودمو سپردم به خدا

من حس میکنم هیچ معتادی مثل این نیست

این مثل شیطانه،مثل یه سگ هاره

فقط در حال اذیت کردن من و زجر دادنمه،فقط نعره و عربده و فحش

خدا باید خودش منو از شر این خلاص کنه

ای جانم خدا پرنسس کوچولوتو حفظ کنه میتونم بپرسم چی مصرف میکنه؟ شوهر من بدترین مخدر جهان رو مصرف می ...

ممنون گلم سلامت باشی . شوهر منم کوفت بکشه هرویینش می دونم شاید چیزهای دیگه هم بکشه ولی تازگی مصرفش بیش از حد رفته بالا جدیدا ولگردی شبانه هم اضافاه شده تا یک شب خدا می دونه کدوم گورستونه شب و روزم سیاهه همین امشب رفته هر چه زنگ میزنم گوشی خاموش می کنه .همه از هم بدترند فقط خدا از خانواده هاشون نگذره که برا اینا زن گرفتند و دختر مردم به روز سیله نشوندند .چند ساله عید دیدنی خونه بابام و خواهر برادرا نرفتم چون نمی تونه یک ساعت بدون مواد دوام بیاره خلاصه اوضاع بدی دارم خدا به داد ما بیچاره ها برسه که اسیر ی مشت معتاد هیچی نفهم شدیم .کاش اقلا شرایط کار کردن داشتم بچم دو سالش نمی تونم 

ممنون گلم سلامت باشی . شوهر منم کوفت بکشه هرویینش می دونم شاید چیزهای دیگه هم بکشه ولی تازگی مصرفش ب ...

خانواده شوهر من که ۴.۵ ماه پیش که بچه توهمیشون روم چاقو کشید جای اینکه لال باشن بلند بلند مادرش داد میکشید تو بچمو معتاد کردی

حالا خوبه کل خاندانشون معتادن

پدرشوهرم میرسه خونه پای بساط منقل و بافوره

من که واقعا ازشون نمیگذرم و سپردمشون به خدا

اما یه پیشنهاد تونستی توی جلسات خانواده های معتادان شرکت بکن،۱۲ قدم رو کار کن

خیلی بهت کمک میکنه

من ۳.۴ ماهه وارد انجمن شدم واقعا خیلی بهتر شدم از قبل

خانواده شوهر من که ۴.۵ ماه پیش که بچه توهمیشون روم چاقو کشید جای اینکه لال باشن بلند بلند مادرش داد ...

سلام گلم اره خانواده ها قبول دار نیستند یکی مثل شوهر من از هجده سالگی تو خلاف بوده  منم نمی گذرم فقط منتظرم خدا جواب بدهو مواد باشه ممنون

خانواده شوهر من که ۴.۵ ماه پیش که بچه توهمیشون روم چاقو کشید جای اینکه لال باشن بلند بلند مادرش داد ...

سلام گلم  تو شوهرت جایی  می تونه باهات بیاد من که دو سه ساله جایی نمیره چون ی ساعت خبر مرگش نمی تونه بشینه الان دغدغم اینه عید دیدنی که میرم خونه بابام باز چه بهونه بیارم برا اعتیادش می دونند تا حدوی اعتیاد داره ولی نه در این حد .این روزا واقعا حالم بده جون از سالهای بد داغونتره .هر چی چیبگی هم عین خیالش نی عید برا براما معنا نداره بخدا حتی ی شکلات هم نخریدیم