2777
2789

هرسوالی هم داشتید بپرسید 

کسایی که امروز ثبت سفارش کنن تخفیف جداگونه داده میشه و ارسال هم رایگانه براشون 

اینجاس😍💛💚💜🧡💚🤍❤️

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدقشنگن،خودتون طراحی میکنید؟

مرسی عزیزم 

بله همه ی کارهایی که گذاشتم کار خودم بود 

سفارشی بودن

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
من دوسدارم یادبگیرم طراحی چهره .انلاین میتونم یاد بکیرم بنظرت .کسیو سراغ داری یاد بده

چه خوب عزیزم 

بله 

خودم ثبت نام دوره ی آموزشیم فردا شروع میشه

البته با  تعداد محدود  برای گروه اول 

توضیحات کامل

رو امشب توی کانال میزارم   اگ دوست داشته باشید وقتی گذاشتم لینک رو میدم خدمتتون 

روال آموزش هم اینجوریه که  از ابتدایی ترین حالت تا کشیدن چهره های سخت و چروک و خیس و 

.. آموزش داده میشه

ابتدا  در ترم یک نحوه کشیدن طرح اولیه  به چند روش  و  کنترل فشار دست و  سایه زدن و جدول تنالیته و نحوه ی کشیدن چند مدل مژه و ابرو آموزش داده میشه 

بعد مثلا ترم دوم چند مدل چشم  و به همین روال 

6ترم اجزای چهره رو کامل اعم از چشم و بینی و انواع موی کوتاه بلند صاف فر سفید و جو گندمی و 

... آموزش می‌بینید بعد میریم سراغ تابلو 

هزینه هر ترم هم درحال حاضر 200هست