2777
2789
خب مگ قلب احساس چشم گوش نداری وقتی بهت زنگ پیام بده برات وقت بزاره باهم بریم گردش باهم برین بیرون دو ...

راستش ازدواج ما سنتی هست و من شناخت از این اقا ندارم جز چند برخورد تو محیط دانشگاه دیگه برخوردی نداشتم دیشب اول جلسه خواستگاری بود

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
راستش ازدواج ما سنتی هست و من شناخت از این اقا ندارم جز چند برخورد تو محیط دانشگاه دیگه برخوردی نداش ...

خب هنوز اولشه عزیزم از اول امتحانش کن تا دوماه ببین اخلاقش رفتارش برخوردش چطوریه بعد عقد کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره😂🤝🏿

خدا روشکر ان شاءالله همیشه در کنار هم حال دلشون خوب باشه

حالا پدر مادر من دختر عمو پسر عمو هستن بابام یک روز از مامام بزرگتره  از نوجوونی خاطر همو میخواستن بزرگ شدن ازدواج کردن

خب هنوز اولشه عزیزم از اول امتحانش کن تا دوماه ببین اخلاقش رفتارش برخوردش چطوریه بعد عقد کن 

ببین خانوادش چطورین رفتارشون محبتشون خودش هم ببین از خودش خونه ماشین داره ماشین مهم نیست مهم جدا زندگی کردنه وببین خودش صلاح زندگیشو داره وکار شغل داره یابچه ننع هست ب حرف خانوادشه 

همین کار میکنم اگه اجازه بده دیشب ۴۵ مین سوال پرسید😶

من مامانم وقتی ازدواج کرد 17 سالش بود بابام 27

اقاجون و مادر من هر دو ۲۳ سالشون بود الان پنجاه سالشونه

این میگه من بزرگترم اون میگه من بزرگترم😂

ببین خانوادش چطورین رفتارشون محبتشون خودش هم ببین از خودش خونه ماشین داره ماشین مهم نیست مهم جدا زند ...

ماشین و خونه داره د شاغلم هست حسابدار ارشد شرکتیه 

بنظرم برخورد مادرش و خواهرش خیلی صمیمی و راحت بود

خود مادر میگفت به قیافه وهیکل پسر من نگاه نکن من مادرشم میگم همش باده مثل پدرش 

چ سوالی پرسید

از علایق پرسید

از شرایط مالی پرسید

از زندگی زناشویی پرسید

از بچه پرسید

از پوشش بود 

از برخورد با غرییه ها پرسید

از علایق پرسید از شرایط مالی پرسید از زندگی زناشویی پرسید از بچه پرسید از پوشش بود  از برخ ...

والله خوبه همه چی گفت په گفت خودش با غریبه ها صمیمی هست یانه گفت تو روابط زناشویی گرم هست یا سرد

والله خوبه همه چی گفت په گفت خودش با غریبه ها صمیمی هست یانه گفت تو روابط زناشویی گرم هست یا سرد

گفت صمیمی نیست خوششم نمیاد با زنا گرم بگیره کسیم با زنش گرم بگیره گفت با زن دختر فامیل نزدیک در حد سلام علیکه

درمورد روابط زناشویی گفت رضایت دو طرف براش مهمه

یه چیزای گفت من اصلن روم نشد تو صورتش نگاه کنم هی پنجره و سفف دید میزدم اما خوب خیلی جدی حرف میزد 

گفت اولین بار خواستگاری رفته