2777
2789
گفت صمیمی نیست خوششم نمیاد با زنا گرم بگیره کسیم با زنش گرم بگیره گفت با زن دختر فامیل نزدیک در حد س ...

اها خوبه خدایی اگ من بودم با کله قبول میکردم چون مردایی ک با زنای فامیل  گرم نمیگیرن و مغرورن و با ادبن بهترین مرد هستن بابا بله بگو برو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اها خوبه خدایی اگ من بودم با کله قبول میکردم چون مردایی ک با زنای فامیل  گرم نمیگیرن و مغرورن و ...

من بیست یک سالم یه کم که نه خیلی از زندگی مشترک میترسم

اصلن با این اقا راحت نبودم جدیتش جوری بود من معذب میکرد

مثل برادرام نبود

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
من بیست یک سالم یه کم که نه خیلی از زندگی مشترک میترسم اصلن با این اقا راحت نبودم جدیتش جوری بود من ...

خب یه مرد وقتی میخواد بایکی ازدواج کنه طبیعیه این سوال هارو بپرسه میخواد ببینه طرف مقابلش چطوری هست بنظرم حرفاش خوب بود چون حقیقت درمورد خودش گفت بیشتر مردا شعور این حرف هارو ندارن 

خب یه مرد وقتی میخواد بایکی ازدواج کنه طبیعیه این سوال هارو بپرسه میخواد ببینه طرف مقابلش چطوری هست ...

من با چیزای کوچک خوش حال میشم اما فکر نکنم ایشون پایه باشه

نمیدونم جدیش فقط ظاهریه 

اما گفت من درونگرام علاقم تو زندگی مشترکم شاید کم به زبون بیارم اما سعی میکنم توی عمل همسر مناسبی برات باشم

خوب وقتی احساساتش به زبون نیاره یعنی برج زرماره

من با چیزای کوچک خوش حال میشم اما فکر نکنم ایشون پایه باشه نمیدونم جدیش فقط ظاهریه  اما گفت م ...

خب خودت بهش از اول بگفتی من اینجوریم و تو هم همه چی بگفتی بهش بگفتی مرد باید همیشه ابراز علاقشو انجام بده زنشو با کوچیک ترین چیز هم خوشحال کنه براش وقت بزاره باخودش همه جا ببرش خرجش کنه پیش فامیل خانواده ها احترام ارزش بزاره یه زن حق این همه چی داره تا مرد خوب نباشه زن هم خوب نیست اینارو بگفتی بهش

خب خودت بهش از اول بگفتی من اینجوریم و تو هم همه چی بگفتی بهش بگفتی مرد باید همیشه ابراز علاقشو انجا ...

سعی میکنم جلسه دوم خواستگاری بگم

پنج شنبه این هفته داره میاد جلسه دومه

البته اون اقا شمارش سیو کرد تو گوشیم گفت اگه حرفی روت نمیشه بگی میتونی بنویسی و پی ام کنی

سعی میکنم جلسه دوم خواستگاری بگم پنج شنبه این هفته داره میاد جلسه دومه البته اون اقا شمارش سیو کرد ...

اره هم خوبه مرد باشعوری هست ب نظرم همه چیو بگو ک هیچی از قلم نیفته تا بدونه از اولش سیاست داری و ب این چیزا اهمیت میده