2777
2789

سن یک عدده بزرگ ترین دروغه 

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خوبه

من فکر میکردم با یکی ازدواج میکنم مثل خودمه

یعنی مهربون خوش خنده خالی به دور زرق برقا

اما خواستگارم 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
منو شوهرم 7سال اختلاف سنی داریم به سن نیست به خود اون شخصه الان این مث پیرمرداست انگار شوگرددی منه ت ...

معیارام تا حدودی داره اما خوب جدی بود بعد بیشتر از صد تا سوالا پرسید اصلن اجازه نداد منم چیزی بگم😕

سن مهم نیست مهم انسان بودنه مهرمحبت احترام ک باشه همه چی تکمیله خواهر خودم شوهرش ۱۲سال ازش بزرگتره و ...

حالا مهر محبتش از کجا متوجه بشم 

اما خوب احترام زیاد میذاشت بخصوص به مادرم

خوبه شوهر من هشت سال بزرگتره از من ولی پایه هیچی نیست نه تفریح نه مسافرت نه گردش و رستوران نه حتی آه ...

اونجوری که خودش میگفت از شلوغی و سرصدا بدش میاد

حالا مهر محبتش از کجا متوجه بشم  اما خوب احترام زیاد میذاشت بخصوص به مادرم

خب مگ قلب احساس چشم گوش نداری وقتی بهت زنگ پیام بده برات وقت بزاره باهم بریم گردش باهم برین بیرون دوست داشته باشه هرجا بره باخودش ببرت کادو واست بخره همیشه بهت بگه دوست دارم اینا متوجه بشی یعنی مهرمحبت بخصوص مردای ک احترام خانواده دختر دارن انسان کاملی هستن یعنی تو واسش مهمی بخاطرتو احترام داره 

دوستم با شوهرش ۱۴ سال اختلاف سنی دارن ولی بنظرم اشتباه

چهارده سال دیگه خیلی زیاده😑