2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 118 پست
بچه های عموی منم همه شون طلاق گرفتن و چندتاشون دوباره ازدواج کردن. الان هم نوه عموم میخواد طلاق بگیر ...

شانس خواهر شانس اول نشون نمیدن که وقتی که تموم میشه تازه گندش بالا میاد میفهمی چه کلاهی سرت رفته به خدا من خودم بیشتر از مامانم دارم دق میکنم دارم میمیرم 😭 ولی موندن باهاش داغونم میکنه همین الان هم افسردگی گرفتم چه افسردگی عموم گفت بابا طلاق بگیر مگه دختر من دوبار طلاق نگرفت الان سومی شوهرشه ما حتی محل کارش تحقیق رفتیم گفتن خوبه ولی بعدش فهمیدم ادم شری بوده دعوا گر بوده ناس میندازه سیگار میکشه همش هم بدن درد داره یکسره میگه پاهام درد میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های عموی منم همه شون طلاق گرفتن و چندتاشون دوباره ازدواج کردن. الان هم نوه عموم میخواد طلاق بگیر ...

بعضیا هرکی از راه میرسه ندیده و نشناخته میگن بفرما!پدر مادر برشی ندارن یا کلا بیخیالن...یا بچه ها انقدر یاغی ان که نمیتونن جلوشونو بگیرن میگن ازدواج کنن برن فقط!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
توام راضی نشو مگه زوره بگو خودت طلاق گرفتی راحت شدی من باید بمونم! چرا؟؟؟؟ بعدم خونوادت هرکی اعترا ...

عموم بهش گفت جداش کن داره عذاب میکشه بعدا از دستت بره نمیتونی کاری کنی باید بزنی تو سره خودت چرا زود اقدام نکردی واسه طلاق حالا که یا مرده یا روانی شده بخوای کاری کنی به درد نمیخوره باز گف ن تا جایی بشه زندگیش رو درست میکنم طلاق ن 😭

بعضیا هرکی از راه میرسه ندیده و نشناخته میگن بفرما!پدر مادر برشی ندارن یا کلا بیخیالن...یا بچه ها ان ...

من داییم هم شب خواستگاری اوردم چون پدرم فوت کرده تایید کرد گف خوبه یکماه رفتیم اومدیم عید غدیر عقد کردیم

عموم بهش گفت جداش کن داره عذاب میکشه بعدا از دستت بره نمیتونی کاری کنی باید بزنی تو سره خودت چرا زود ...

توام بگو نه! تهش برو چندروز خونه همین عموت بمون طلاقتو بگیر برگرد

پدر نداری عزیزم؟کاش یکی بود میزد در دهن داداشت😒

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من داییم هم شب خواستگاری اوردم چون پدرم فوت کرده تایید کرد گف خوبه یکماه رفتیم اومدیم عید غدیر عقد ک ...

اخی عزیزم،اخه مردم از ظاهر قضاوت میکنن دیگه

داییت باهاش زندگی نکرده بود که

فقط برنگرد،هرکاری کردن برنگرد برگردی سند بدبختیتو امضا کردی

عزیزم من یه خانمی رومیشناسم که شوهرخوبی نداشت بعدازحدود۷سال یابیشترزندگی کردن طلاق گرفت الان بایه پسرخانواده داروپولداروباشخصیت ازدواج کرده پسره میزارتش روچشمش..خداروزای خوبم میاره فقط بایدصبرداشته باشی..

عزیزم من یه خانمی رومیشناسم که شوهرخوبی نداشت بعدازحدود۷سال یابیشترزندگی کردن طلاق گرفت الان بایه پس ...

من خانواده ام دارن نابودن میکنن میگن همتون طلاق گرفتین شدیم خانواده طلاق

اخی عزیزم،اخه مردم از ظاهر قضاوت میکنن دیگه داییت باهاش زندگی نکرده بود که فقط برنگرد،هرکاری کردن ...

یکبار برگشتم که سند بدبختیم بود باز شیر شدن سوارم شدن چون گفتن ما هرچی بگیم از ترس ابرو کوتاه میان