2777
2789
عنوان

درددل....

227 بازدید | 18 پست

خیلی دارم میسوزم. غصه میخورم و میسوزم دو ماه از زمانی که فهمیدم بهم خیانت کردی میگذره... نمیتونم خودمو آروم کنم. دارم داغون میشم. قلبم پاره پاره شده. آریا کنارم خوابیده. نمیدونه مادرش چه رنجی داره میکشه... من انقدر برات کم بودم..... من انقدر بد بودم... که بهم خیانت کنی... تو نابودم کردی. لهم کردی. غرورمو شکستی... زندگیمو نابود کردی... آرامشمو گرفتی... شادی رو تو من کشتی... هیچ امید و انگیزه و ارزویی ندارم دیگه... احساسم ته کشیده.. فقط اشک دارم... قلبم داره منفجر میشه از غصه..سینه م تیر میکشه. برای تو که مهم نیست... تو خوابی الان. الان که شب یلداست... از همون روزای اول فهمیدم... از چشمات فهمیدم. از نگاهت فهمیدم. از دوری کردنت فهمیدم... اون نیمه شبی که ساعت یک اومدی خونه از نگاهت همه چیو خوندم و حسم گفت با یه زن بودی. هرچی سعی کردم باهات حرف بزنم نشد... نمیخواستی یه کلمه باهام حرف بزنی. دوووور شده بودی... خیلی دوووور... نمیشناختمت... به کس دیگه نزدیک شده بودی... همون موقع از دستت دادم و از دستم دادی.

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

پلای پشت سرتو شکستی.... همه رو... تا کجا پیش رفتی که دیگه راه برگشتی نیست... تا کجا پیش رفتی که نه میتونم ببخشمت نه میتونم فراموش کنم... بخاطر چی... هیچ راهی نداریم... هیچی به جز جدایی... اگه میمردی انقدر ناراحت نمیشدم... اگه میمردی حسم بهت خوب بود و. برات کلی دعا میکردم... الان چی... الان میخوام نباشی...میخوام تموم شه همه چی... زندگیم به هم ریخته... قلبم شکسته و ترمیم نمیشه هررررگز... هررررگز... روز به روزم داغون تز میشم. روزبه روز غمگین تر. چرا اینکارو با من کردی. چرا... تو کجای زندگیمی

شده بودی زندگی یکی دیگه. اره؟ که عشقم صدات میزد... چرا منو پراز کینه و عقده کردی... چرا نذاشتی آروم بمونم... چرا دیوونه م کردی... من چه تقصیری داشتم... خدایا.... چرا من... چرا این بلا باید سر من بیاد.... من که هرگز خیانت نکردم... من که به صورت مردا هم نگاه نمیکردم. من که پاک مونده بودم... میدونم انتخابم اشتباه بوده ولی تا کی بکشم.... تا کی داغون شم.

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم باور ندارم... دارم دیوونه میشم... مگه میشه... من که از هجده سال پیش به عشق تو و به عشق رسیدن به تو گریه کردم الان باید برای خیانتت گریه کنم... دیگه به هیچ عشقی اعتماد ندارم... عشقی نیست... عشق واقعی نیست... ولی من عشقم واقعی بود بهت. من بهت وفادار بودم. .. چرا بامن اینکارو کردی... تو مجذوب اون شده بودی... تو براش گل خریدی... پس دوسش داشتی، دل کندن ازش برات سخت بود... اینو میشد از شعرها و عکسهایی که براش ذخیره کرده بودی فهمید. .. حتی اون شبی که  اومده بودن مارو آشتی بده تو برای اون استوری گذاشتی... تو دلت اونو میخواست نه منو.... کاش برنمیگشتم به زندگی... کاش همونجا یه تصمیم قاطع میگرفتم... کاش حامی داشتم... اگه بچه نداشتم یک لحظه هم درنگ نمیکردم. یک لحظه حتی... تو نابودم کردی... قلبی که برات میتپید رو شکستی... یه روزی چقدر عاشق بودیم. البته شاید از اول فقط من بودم که عاشق بودم. تو منو برای هوست میخواستی و زود فروکش کرد. واسه همین تو زندگی انقدر اذیتم کردی 

بمیرم برات چرا خودتو واسه اون عوضی عذاب میدی عزیزم با خدا حرف بزن اشک بریز اما خودتو نباز چرا تو باید پای یه ادمی که خودش لیاقتش زن نه هرزه های تو خیابونه بسوزی 

تموم شد

خیلی تاثیر گذار بود

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘
هنوزم باور ندارم... دارم دیوونه میشم... مگه میشه... من که از هجده سال پیش به عشق تو و به عشق رسیدن ب ...

خدا لعنتش کنه تو رو خدا نگو منم دارم اشک میریزم 😢اروم باش عزیزم مگه چی شد که فکر خیانت به سرش زد و اشغال خیانت کرد 

این روزا دیگه ادم واقعا به خودشم شک میکنه عاشقه یا نه متاسفانه امروزه انقدر اوضاع خرابه دو ماه نشده ازدواج کردن مردک نامرد میره خیانت میکنه اینا رو باید با هفت تیر کشت 😠

ببین عزیزم از من نصیحت اگه خانوادت در قید حیاتن بخدا بهتره بری پیششون از اون عوضی هم بگی که قسم بخور دیگه از این غلط ها نمیکنی یا هم چه میدونم شما که میگی کمبودی نبوده که بخواد این غلط رو هم کنه بعدشم تا میتونی بزنش ، اما یه چیزی اگه دیگه دیدی خوب شد دیگه نکرد خیانت تو هم راضی شدی به زندگ یبه نظرم هر چه زودتر بچه بدنیا بیارین بخدا این مردا تا وقتی سرشون شلوغ باشه و هی باید پول در بیارن هم با بچه ها سر گرم میشن هم اگه شما بهشون خوب برسی این غلط ها نمیکنن اگه البته یه جو عقل داشته باشن حالا تصمیم با خودته البته با مشاور هم حتما حرف بزن یکی که واقعا خوب باشه

ببین عزیزم از من نصیحت اگه خانوادت در قید حیاتن بخدا بهتره بری پیششون از اون عوضی هم بگی که قسم بخور ...

البته ۱ بچه فایده نداره ۳ ، ۴ تا که بشن گوه میخورن برن خیانت کنن بی لیاقت های عوضی اگه واقعا شرایط رو داری جدا شو و با کسی که لیاقتت رو داره ازدواج کن اگه هم نه تو بزرگی کن تو ببخش تو خانمی تو گلی تو با ارزشی تو اونا از اون لجن نجات بده اگه میتونی تا اخرتت  و زندگیت نجات پیدا کنه بعضی ها بودن که بعد خیانت باور کن حتی وقتی طرف رو بخشیدن و مرد هم وقتی فهمید خودش چه گندی زده بیشتر به زندگیش چسبیده هر چند این درد هیچ وقت فراموش شدنی نیست اما زندگی همینه بالا و پایینی داره

اگه خواستی ببخشی بگو میبخشم اما شرط دارم اما نگو که همیشه یادت بمونه اون خودش گه خورده اما وقتی اینو بگی دیگه براشون اهیت نداره میگه اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب همینه بعدم بگو اشتباه کردی بعد اشتباهی هم کرد یاما من میبخشم چون واقعا دوست داشتم اما تونداشتی الانم فکر نکن چون شرایط ندارم یا بگم فردا طلاق بگیرم کسی منو نمیگیره نمیخوام طلاق بگیرم فقط بخاطر اینکه دوست دارم و میخوام از لجنی که افتادی توش بخاطر عشقم میبخشم و نمیخوام بیشتر توی این جهنم غرق بشی فردا تو رو میندازن تو جهنم نه من رو پس دست از این کارات بر دار بعدشم بخاطر مسائل بهداشتی اگه دیدی یه وقت رابطه هم خدایی نکرده داشته برو سرچ کن یه مسائلی رو رعایت کن یه وقت مریض نشی