2777
2789
نه فکر نکنم مجدد ازدواج کنم هم به خاطر بچم و هم خودم دیگه تمایل ندارم.مستقل میشم چون در حال حاضر مخا ...

اگه تمایل دیگه به ازدواج نداری طلاق راحت تره .

و اینکه درامد داشته باشی محتاج مردی نباشی 

با بچه که سخت تره هم باید مرد بود درآمد داشت هم خونه دار بود و مامان بود  کم مردی هم دیگه قصد ...

خب اگه دقت کنی میبینی اکثر مادرا اینجا شاغل هستن. به نظر من شاغل بودن و مستقل بودن یه لذته و مادر بودن هم یه لذت. منی که دیگه تمایل چندانی به ازدواج مجدد ندارم برام خیلیم خوبه چون دیگه به هیچ مردی هم نمی خواد سرویس بدم و خدمت کنم برای خودم آزاد و مستقلم 😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تمایل دیگه به ازدواج نداری طلاق راحت تره . و اینکه درامد داشته باشی محتاج مردی نباشی 

من تنها نگرانیم بچمه میترسم از لحاظ روحی موقع مدرسه یا جاهایی که پدر باید باشه لطمه بخوره اگرچه همسرم به شدت درون‌گرا و سرد هست

ببین از نظر روحی و روانیشو گفتم وجود بچه انگیزه و امید به آدم میده و سختی روانی طلاق رو کمتر می کنه. ...

نمی‌دونم بخدا دارم دق میکنم برای پسرم یه هفته دیگه دادگاه داریم برای حضانت پسرم تورو خدا دعا کنید بهم بدنش همش میترسم یه چیزی بشه سه سالشه

نه بعد طلاق برگشت یک مدت باهم بودیم و حرف از ازدواج مجددمون بود  ولی خب میگفت مهریه هیچی نخوای ...

خب پس معلومه شما هم دوستش داشتی و قصد برگشت داشتی. ولی مگه شما ترکش نکردی پس چطور اون داشت شرط و شروط میذاشت برای برگشت ؟ 

عزیزم نگران چی هستی؟ 3 سالشه که معلومه حضانت با شماست. 

نمی‌دونمولی دلشوره دارم الآنم پیشم نیست دارم دق میکنم اینقدر آشغاله نمیزاره ببینمش مریضه بچم نمیبردش دکتر میگه حساب و ماشینم و از توقیف در بیار تا بچه رو ببرم دکتر،

خب پس معلومه شما هم دوستش داشتی و قصد برگشت داشتی. ولی مگه شما ترکش نکردی پس چطور اون داشت شرط و شرو ...

چرا بعد یک مدت برگشت حس کرد من اون جبهه قبل و ندارم و طلاق برام خوشایند نبوده شروع کرد شرط گذاشتن .

یک جورایی تلافی