2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینجا بگی بعضیا که تجربه ندارن میریزن سر آدم ولی به نظر من طلاق با بچه برای روحیه ی یه مادر خیلی بهتره. چون بعد از طلاق اگه بچه نداشته باشی به پوچی میرسی ولی بجه داشته باشی بهانه و انگیزه ی زندگی و شاد بودن داری 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من از لحاظ مالى و استقلال مشكلي ندارم

خونه ماشين پول حتى خانواده حامى

فقط كمبود عاطفى و ضربه عشقى ك خوردم داره اذيتم ميكنه

شما هم شرايطو كامل بسنج سبك سنگين كن اگ قابل تحمل بود بعد جدا شو

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
پس من چکار کنم؟ خیار درمانده شدم حتی دستش بهم میخوره حالم بد میشه

اگه واقعا مشکل حاد باشه و کارد به استخوون رسیده 

حساب کن بین بد و بدتر کدومش رو باید انتخاب کنی 

اگه معتاد یا خیانت کاره شک نکن طلاق بهترین راه حله

فک میکنم تو ایران طلاق ب عقیده ی خیلیا بده 

ن اصلا بد نیست بهتر از بودن با ی سری ادماست ک قدرت ندونن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلیم سخته بخدا تازه من نامزد بودم طلاق گرفتم خدا نصیب هیشکی نکنه

شما وضعیتت فرق داره. تو نامزدی یا حتی بعد از عروسی بدون بچه باشی خیلی سخته من چون تجربه دارم میگم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چقدر شبیه منی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️