2777
2789
چون خودم تجربشو داشتم متاسفانه. الان با خودم میگم کاش من ترکش می کردم 💔

دقیقا همینه 

طلاق و من خواستم و جدا شدم حالم خوش و اوضاع خوب 

اون برگشت ولی این دفعه اون گذاشت کنار انگار تلافی کرد 

این دفعه اون حالش زیادی خوش من داغون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الکی نمیترسونن  من خودم میگفتم مگه طلاق چیه اینجوری میگن بچه هم نداشتم ۲۷سالم بود موقع طلاق ...

خب بازم به نظرم چون بچه نداشتین اینطور شدین. آدم وقتی بچه داشته باشه دیگه خانواده حساب میشه و میتونه با بچش یه زندگی مستقل و شاد دونفره تشکیل بده 

شما وضعیتت فرق داره. تو نامزدی یا حتی بعد از عروسی بدون بچه باشی خیلی سخته من چون تجربه دارم میگم&nb ...

عزیزم چرا طلاق با بچه راحتتره تجربه ات چیه من الان در حال طلاقم ولی تمام دردم پسرانه میگم کاش بچه نداشتم هم آیندش نابود کردم هم طاقت دوریش ندارم

خب بازم به نظرم چون بچه نداشتین اینطور شدین. آدم وقتی بچه داشته باشه دیگه خانواده حساب میشه و میتونه ...

با بچه که سخت تره هم باید مرد بود درآمد داشت هم خونه دار بود و مامان بود 

کم مردی هم دیگه قصد ازدواج پیدا میکنه

یعنی دوبار باهاش ازدواج کردین؟ 

نه بعد طلاق برگشت یک مدت باهم بودیم و حرف از ازدواج مجددمون بود 

ولی خب میگفت مهریه هیچی نخوایی خونه بابام باشیم چادری هم بشی تا من داشتم سر این موضوعات چک و چونه میزدم و دید تمایل به برگشت دارم یکهو گذاشت کنار برای همیشه و شروع کرد از کینه های گذشتش گفت

الان میخوایی طلاق بگیری تنها زندگی کنی یا ازدواج مجدد هم دوس داری؟

نه فکر نکنم مجدد ازدواج کنم هم به خاطر بچم و هم خودم دیگه تمایل ندارم.مستقل میشم چون در حال حاضر مخارج و خرید و ..‌.با منه شاغلم

عزیزم چرا طلاق با بچه راحتتره تجربه ات چیه من الان در حال طلاقم ولی تمام دردم پسرانه میگم کاش بچه ند ...

ببین از نظر روحی و روانیشو گفتم وجود بچه انگیزه و امید به آدم میده و سختی روانی طلاق رو کمتر می کنه. مخصوصا اگه خانواده حمایت کنن و خونه ی مستقل بتونی بگیری که عالیه. پسرتون هم که تا 7 سالگی با شماست بقیش هم میتونید توافق کنید با همسرتون