2777
2789

لیوانا همه تو یه ردیف باشن؟؟خونه قبلیمون کلا سه تا کابینت داشت😂اینجا پررر  اونجا همه وسایلا تو‌کارتن اینجا نمیدونم کجا بچینم 

باز سال دیگه معلوم نیس چجور خونه ای گیر بیاد

قابلمه پایین

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابلمه پایین

لیوان بالا

برای لیوان ها میتونی نظم دهنده کابینت بخری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

وسایلی ک نمیخوایو از کارتن در نیار با کارتن تو کابینتو کمد دیواری بزار

من قابلمه هام طبقه پایین نزدیک گازمه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
وسایلی ک نمیخوایو از کارتن در نیار با کارتن تو کابینتو کمد دیواری بزار من قابلمه هام طبقه پایین نزد ...

منم همین کارو کردم از کارتن در نیاوردم فقط چیزای که نیازه

من اگه وسیله های کارتن دار اضافی رو همینجور بزارم توی کابینت هم جا میگیره هم خانواده شوهر میان ایراد میگیرن

جا هم ندارم همه کارتن های کوچیک نگه دارم توی کمد 

خدایا خودت میدونی چی میخام آمین😌
من اگه وسیله های کارتن دار اضافی رو همینجور بزارم توی کابینت هم جا میگیره هم خانواده شوهر میان ایراد ...

کسی ک مستاحره تو کارتون نگه داره بهتره. ولی برا من خونه خودمه همون موقع چیدن همه کارتنارو انداختم دور

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75