2777
2789
عنوان

در مورد نوزادم

200 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم هفت ماهش تموم شده دو هفته اي ميشه  ك كامل ميشينه نمي دونم چرا همش احساس مي كنم سرش مي لرزه مثلا با اسباب بازي هاش بازي مي كنه ي اسباب بازي جديد ميدم سرشو ك برمي گردوته اونو بگيره سرش ميلرزه اينطور بگم هيجان زده ك ميشه اونطور ميشه خيلي نگرانم راهتنماييم كنين 

عزیزم هنوز بدنش عادت نکرده خوب میشه نگران نباش

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

سلامت باشه کوچولووو

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئني؟  خيلي نگرانم

بله عزیزم ستون فقراتش هنوز عادت نکردن

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

عزیزم میخام پوشک بخرم میشه بگی سایز یک تا چند ماهگی بدرد میخوره چندتا بخرم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
من ٣ بسته استفاده كردم كلا 

بعدش دیگه استفاده نکردی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
آهن ميدم هر روز عزيزم پسرتون لرزش داشت سرش يا تكون خوردنش رو مي گين  

کلا لرزش داشت هیچ دکتری تشخیص نداد اشتباها داروی تشنج شیش ماه دادن تشخیص تشنج داده بودن اخر از همین نی نی سایت دکتر اشرفی شناختم بردیم گفت لرز کودکانه کمبود اهن داره شربت داد لرزش کامل خوب شد

ممنون عزيزم خداكنه اينطور باشه 

فدات عزیزم تجربه داشتم که اینو میگم بچم وقتی راه مرفت اولین بار هاش رو پنجه هاش راه میرفت بهم میگفتن مریضه یا کم خونه یا نمیدونم چی کلسیمش کمه منم به حرفاشون اهمیت ندادم خود بخود خوب شد

کلا لرزش داشت هیچ دکتری تشخیص نداد اشتباها داروی تشنج شیش ماه دادن تشخیص تشنج داده بودن اخر از همین ...

عزيزم ايني ك من ميگم مثل تشنج نيس آهن چي دادين؟ چقد طول كشيد خوب شه ؟ من سيدرال ميدم آهن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792