2777
2789

🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نور میخوره بهش؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گل حرص دراریه من ۵ساله دارم تکون نخورده لامصب

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نباید اصلا تکون بخوره دوبار گرفتم همه خراب شد

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من پرسیدم گفت نور میخواد ولی غیر مستقیم اصلا نباید تکونش بدی از جاش تکون بخوره برگاش میریزه هر دوهفته یکبار تقویتی میخواد و مهمتر از همه اب سر موقع زمستون هفته ای یه بار تابستون هفته ای دوبار

و یه چی دیگه خاکش نرم باشه 

من همه شرایط رو داره فقط خیلی تکونش میدم 🤣🤣🤣🤣مریضم🤣🤣

بنجامین جابجا که میشه برگاش میریزه

دقیقا میخواستم‌همینو بگم. یه مدت شما مراقبت کنید و جابجا نکنید حل‌میشه

بنجامین خیلی زیباست

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خاک نرم یعنی فقط خاک برگ. که بسته بندیه؟

اره فکر کنم

خاک باغچه نباید باشه