2777
2789
عنوان

متنفر بودن از خانواده:/

219 بازدید | 15 پست

نمیدونم چرا ولی از وقتی یخته بزرگتر شدم ب شدت از خانوادم متنفرم نمیتونم تحمل کنم قبلا جونمم واسشون میدادم الانم میدم اما نمیدونم چرا دلم میخاد باهاشون باشم همش باهاشون دعوا میکنم البته رفتار اونا هم خیلی اذیتم میکنن نمیدونم چیکار کنم چطوری این وضعیتا درست کنم قرصم خوردم ک راحت بشم اما هنو اینجام و راحتم نشدم :/

بنظرتون چیکار کنم ؟ حتی باهاشون حرف میزنم ک این رفتار را درست کن یا حقیقتا بهشون میگن فحش میدن بهم و هر چی ب دهنشون میاد بهم میگن نمیتونمم با مشاور حرف بزنم و کنکورم دارم خیلی استرس اونم دارم و خیلی دارم اذیت میشم :(

همچ👐😐🚶‍♀️

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقتضای سنته.تو نوجوونی ادم از همه بدش میاد همه رو هم دشمن میبینه بداخلاقم هست بقیه رو جون به لب میکن ...

فقط با خانوادم مشکل دارم همین⁦☹️⁩

یعنی ت ۱۷سالگی طبیعیه ؟

من متنفرنیستم ولی خیییلی دلخدرم ازسوو... هیچ وقت پشتم نبودن بابام که کلا ولمون کرد. داداشم 14 سالشه ...

ت خانواده ماهم همه از من متنفرن ولی خواهرما رو سرشون میزارن

موقع مجردی فکرمیکردم ازدواج کنم نباشن راحتم امامیبینم دلم تنگ میشه مخصوصا برای مامانم🥺

من اگ برمم فک نکنم دلم براشون تنگ بشع چون خیلی اذیتم میکنن