2777
2789
عنوان

حمام کودک

129 بازدید | 14 پست

پسرم ۴سالشه، از همون اول حموم بردند گریه میکنه، الانم میبرم تا سرشو میشورم گریه میکنه راه حلی دارین؟

اسباب بازی و وان و توپ هم حموم هست بازی میکنه ولی سرش رو شستنی گریه میکنه😭

با بچه های تقریبا هم سن و سالش هم بردم بارم سرش رو شستنی گریه میکنه

خیلی ناراحت میشم ، 

میشه از تجربیات خودتون بگین

دختر منم اینجوریه البته دوماهشه ولی سرشو که میشورم جیغ میزنه از آب خوشش میاد ولی درصورتی که به سرش نخوره 

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم اینجوری بودازوقتی باباباش میره بهترشده همسرم باحوصله ترازمنه میبینی ۱ساعته توحموم نشستن تووان بازی میکنن آروم آروم شوهرم سرشومیشوره

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

موهای بورو اول خیس کنی کلافه میشه گریه می‌کنه دختر منو بدنیا اومده بود مادر شوهرم و مامانم اول سرشو خیس میکردن اینقدر گریه میکرد بعد ده روز خودم حموم کردم اول کامل بدن و میشورم بعد سرشو میشورم فوری میارم بیرون گریه ام نمیکنه عاشق حمومه