2777
2789
عنوان

حمام کودک

129 بازدید | 14 پست

پسرم ۴سالشه، از همون اول حموم بردند گریه میکنه، الانم میبرم تا سرشو میشورم گریه میکنه راه حلی دارین؟

اسباب بازی و وان و توپ هم حموم هست بازی میکنه ولی سرش رو شستنی گریه میکنه😭

با بچه های تقریبا هم سن و سالش هم بردم بارم سرش رو شستنی گریه میکنه

خیلی ناراحت میشم ، 

میشه از تجربیات خودتون بگین

دختر منم اینجوریه البته دوماهشه ولی سرشو که میشورم جیغ میزنه از آب خوشش میاد ولی درصورتی که به سرش نخوره 

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرمنم اینجوری بودازوقتی باباباش میره بهترشده همسرم باحوصله ترازمنه میبینی ۱ساعته توحموم نشستن تووان بازی میکنن آروم آروم شوهرم سرشومیشوره

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

موهای بورو اول خیس کنی کلافه میشه گریه می‌کنه دختر منو بدنیا اومده بود مادر شوهرم و مامانم اول سرشو خیس میکردن اینقدر گریه میکرد بعد ده روز خودم حموم کردم اول کامل بدن و میشورم بعد سرشو میشورم فوری میارم بیرون گریه ام نمیکنه عاشق حمومه