2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی تو تاپیک دیدم مجوز سقط میدن براش 

میگن باید صبر کنی تا غربالگری منم اگه صدای قلبشو بشنوم بهش دل میبندم 

یه چیز دیگه ای دکترم گفت که انگار ای سرد ریختن روم گفت ممکنه حتی تا لحظه زایمان هم نشون نده برای همینه دارم از استرس سکته میکنم 😭😭😭😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
عزیزم خوب رفتی سونو بگو نمیخوام صداشو بشنوم

رفتم یه دکتر دیگه میگه اصلا ممکنه تو ازمایش و سونو هم نشون نده چون داروهای هورمونی روی مغز بچه تاثیر داره دیگه تصمیم قطعی به سقط گرفتم 

فقط خدا منو ببخشه که با بی اختیاطی باعث این کار شدم  و اون بچه ی بی گناهم که الهی بمیرم براش 😭😭😭😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بسپار به خدا ،صدقه بده برای سلامتیش یس بخون ولی قتل نکن عزیزم😟

چاره ای ندارم 

خودم دلم خونه بهش وابسته شده م 😭😭😭😭 

دکتر امروز گفت روی مغز جنین تاثیر داره و ازمایش و سونو هم نشونش نمیده 

الهی بمیرم برای بچم کاش منم ببخشه 😭😭😭😭

چاره ای ندارم  خودم دلم خونه بهش وابسته شده م 😭😭😭😭  دکتر امروز گفت روی مغز جنین تاثی ...

احتمال داره تاثیر بذاره

عزیزم از لحاظ شرع حتی سقط جنین هایی که سندرم داون داره قتله ... چون بالاحره انسانه 

ولی بچه شما که این طور نیست به خود خدا بسپار

احتمال داره تاثیر بذاره عزیزم از لحاظ شرع حتی سقط جنین هایی که سندرم داون داره قتله ... چون بالاحره ...

عزیزم واقعا نمیشه همچین ریسکی کرد وگرنه کی هدیه خدارو پس میزنه 

من تو زندگیم همیشه درد و سختی بوده واقعا توان مصیبت به این بزرگیو ندارم 

اگه یه درصد این بچه طفل معصوم مشکل ذهنی داشته باشه یه عمر چجوری خودمو ببخشم که با اگاهی روی زندگیش قمار کردم و به دنیا اوردمش 

کاملا قبول دارم مقصر بودم و باید خیلی حواسمو جمع میکردم ولی الان نمیتونم بپذیرم یه بچه معلول داشته باشم 😞😞😞😞

عزیزم واقعا نمیشه همچین ریسکی کرد وگرنه کی هدیه خدارو پس میزنه  من تو زندگیم همیشه درد و سختی ...

عزیزم چند تا دکتر دیگه هم برو عجله نکن من خیلی اطلاعاتی درباره این قرص ها ندارم ولی گاهی پزشک ها دنبال اولین راه حل هستن

ان شاالله که خیر باشه و بهترین اتفاق ها رو داشته باشی

استارتر جان ،من تجربه مشابه دارم.

قرصی که استفاده میکنی رده D هست. ممنوعیت استفاده در بارداری دارن مگر پزشک صلاح بدونه. 

من به خاطر بیماری خود ایمنی قرص آزارام مصرف میکنم. پزشکی که تحت نظرش بودم بسیار حساس بود و به مقالات مربوط به آسیب جنینی توسط این دارو اعتقاد داشت. در حالی که نظر بسیاری از متخصصین دیگه این نبود. صرف استفاده از دارو ممنوعه مجوز سقط نیست چون امکان داره فرزند شما کاملا سالم باشه و درصد پایینی مشکل داشته باشه. تصور کن بدون آزمایشهای تکمیلی و غربالگری، فرزند سالمت رو از بین ببری!!! 

من هفته ۳۶ هستم، تا دو یه هفته دیگه زایمان دارم. فرزندم تا الان مشکلی نداشته الحمدالله... فرض کن میخواستم طفل معصومم رو با نظر پزشک کم سواد، هفته ۶ سقط کنم!!!

پیش بهترین متخصصها رفتم و خیالم رو راحت کردن.

پس برو پیش بهترین متخصصین و نظر بخواه. عذاب وجدان از بین بردن فرزند سالم که میتونست انسان موفقی باشه خیلی بدتر از نگهداری فررندی هست که شاید مشکل داشته باشه و البته مشکلش با دارو قابل رفعه....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر جان ،من تجربه مشابه دارم. قرصی که استفاده میکنی رده D هست. ممنوعیت استفاده در بارداری دارن ...

داره دیووونه میشنم بخدا 😭😭😭

داره دیووونه میشنم بخدا 😭😭😭

ببین من تمام این روزها رو گذروندم. از یک طرف بهم گفتن به خاطر بیماری، بارداریت باعث مرگت میشه و اون یکی بچه هات بی مادر میشن... از طرفی قرص آزارام رو توی نت جست و جو کنید ببینید توی سایتها چیا گفتن! حالا فرض کن دکتری که تحت نظرشی درجا نامه برات بنویسه و معرفیت کنه به بیمارستان برای سقط قانونی!!! 

البته من پیش متخصصین مشهوری رفتم که اطلاعات کاملا روز دنیا رو بر اساس جدیدترین مقالات داشتن و الحمدلله که آرامش نسبی پیدا کردم. ضمن اینکه از نظر من سقط قانونی لزوما وجه شرعی نداره و زیر بار هر نوع نقصی رفتم. الحمدلله که سونوگرافیها چیزی از بابت معلولیت نشون ندادن و اگر میدادن هم من مخالف بودم. اما چنین نسخه ای برای شما نمیپیچم. شاید روحیه شما خیلی متفاوت باشه یا براتون مسائل شرعی در اولویتهای بعدی باشه.

فقط تا زمان غربالگری صبر کنید و مراکز معتبر برای سلفری یا آمنیوسنتز انتخاب کنید. توکل به خدا داشته باشید... پزشکی که به مادر، در سن باروری این دارو رو میده، حواسش به تاثیراتش هم هست. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه روز صبح رفته بودم مطب بهترین پزشک گوارش کشور برای بررسی وضعیت کبد... اوضاع خراب بود. درد های صفراوی امانم رو بریده بود. هفته ای یه بار اورژانس بستری میشدم میرفتم زیر سرم... دکترا میگفتن صفراتو دربیار زیر دست و پامون نباشه ببینیم واسه کبدت چه خاکی به سرمون بریزیم  اوج درد و نا امیدی... کبدم داشت از بین میرفت. خلاصه اون روز صبح از مطب گوارش اومدم بیرون مستقیم رفتم بیمارستان برای عمل آماده بشم. قبل از ویزیت جراح خودم رفتم محض احتیاط چندتا آزمایش انجام دادم چون آزمایشهایی مثل بارداری رو اغلب قبل عمل نمیگیرن. ویزیت که شدم جراح گفت در آوردن صفرا اشتباهه و خوشحالم کرد. موقع رفتن به خونه یا آزمایشم افتادم، به خاطر پولی که دادم رفتم جواب رو بگیرم، خشکم زد. باردار بودم!!! تازه سوای روشهای جلوگیری ، اورژانسی هم خورده بودم!!! 

همون دوشنبه عصر رفتم خانم دکتر گوارش خودم که سه سال تحت نظرش بودم و ایشون ضمن اینکه بدجوری دعوام کرد، نامه سقط نوشت.... به ابعاد شرعی سقط آشنا بودم، دکترمم مقید بود. پس مطمئن شدم که حتما بارداری باعث مرگم میشه... پس سقط حتمیه. مادر دوتا بچه دیگه هم هستم!!!

به خاطر طی مراحل قانونی، رفتم پیش متخصص دیگه گوارش... در کمال نا امیدی، ایشون راحت فرمودن نه قرصت مشکلی داره نه بیماریت منع بارداری!! بر اساس مقالات روز دنیا حرف میزد... من با اینهمه متانت و غرور، جلوی دکتر همینطور اشک میریختم... هفته ۱۲ که تموم شد، آزمایشایش مجدد دادم... با گریه از آزمایشگاه در اومدم و مستقیم رفتیم حرم حضرت معصومه چون بیماریم فروکش کرده بود و احتیاج به ارتباط قلبی داشتم.... و ماه های بعد هم باز روند مثبت ادامه داشت. خبری دردهای وحشتناک صفرام نبود. الان هفته ۳۶ هستم و منتظر دنیا اومدن دختر پر برکتم! اینقدر این مدت به خاطر مضطر شدن میرفتم حرم حضرت معصومه و آرامش میگرفتم، تصمیم گرفتیم اسم دخترمون رو بذاریم معصومه...حالا این بچه رو سپردیم به خدا. ما دعوتش نکرده بودیم اما خدا خودش بهمون هدیه داد. این هدیه شگفت انگیز چند ماهه باعث بهبود بیماری من و ترمیم کبدم شده. 

خدا حواسش بهت هست استارتر!