2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 45 پست
باید صبر کنی بچه قلبش تشکیل شده  نمیتونی سقطش کنی  اجازه بده اگ دکتر تشخیص داد سالم نیست ...

پنج هفتمه 

کلمه ماهو ندیدم 

میگم تا قلبش تشکیل نشده بندازمش 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
هیچی نمیشه نترس... 

ریسکش خیلیه 

همین الانش دارم میمیرم از ترس 😭😭 فقط کارم شده گریه 😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بود چی  اونوقت هیچ وقت خودمو نمیبخشم😭😭😭

از دکتر بپرس اگر تا اون موقع صبر کنی بعد خدایی نکرده مشکل داشته باشه مجوز سقط می‌دن یا نه؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 

چون الان غیر قانونیه هیچ دکتری هم قبول نمیکنه خودشو بندازه تو دردسر برای همین با اینکه میدونن ریسک داره ولی باز میگن تا غربالگری صبر کن 😢😢 

بچه ها تورو خدا اگه کسیو میشناسین انجام بده بهم معرفی کنین

عزیزم این دارو رو جنسیت تاثیر میذاره شما هم که قطع کردی دیگه نگران نباش 

اگه پسر باشه ممکنه دوجنسه شه یا کلا الت تناسلیش شکل نگیره 

وای چه غلطی کردم 😭😭😭😭

اگر خیلی بالا بود نمیگفتن تا غربالگری صبر کن... 

چون عیر قانونیه برای همین میگن 

چون الان غیر قانونیه هیچ دکتری هم قبول نمیکنه خودشو بندازه تو دردسر برای همین با اینکه میدونن ریسک د ...

ببین تو همینجوری حرص بخوری میوفته والا

صبر کن عزیزم... روی ظاهرش بچه تاثیر نداره فقط رو اندام‌های جنسی که اونم قطع کردی دیگه 

چون الان غیر قانونیه هیچ دکتری هم قبول نمیکنه خودشو بندازه تو دردسر برای همین با اینکه میدونن ریسک د ...

عزیزم فکر کنم با قرص انجامش میدن خودت نمیتونی تو خونه؟ سخته من تو بیمارستان انجام دادم البته واسه من مرده بود

ببین تو همینجوری حرص بخوری میوفته والا صبر کن عزیزم... روی ظاهرش بچه تاثیر نداره فقط رو اندام‌های ج ...

یعنی تمام مدت دارم گریه میکنم 

مقصر هم فقط خودمم و بس باید حواسمو جمع میکردم 😢😢😢

عزیزم فکر کنم با قرص انجامش میدن خودت نمیتونی تو خونه؟ سخته من تو بیمارستان انجام دادم البته واسه من ...

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

چه قرصیه 

مگه بدون نسخه میدن ؟

یعنی تمام مدت دارم گریه میکنم  مقصر هم فقط خودمم و بس باید حواسمو جمع میکردم 😢😢😢

اره دیگه حتی تو اقدام هم باید رعایت کرد من اقدامم و سس مایونز و زعفرون نمیخورم میگم شاید نینی داشته باشم و خبر نداشته باشم، انشالله سری بعد رعایت کن با خیال راحت

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم  چه قرصیه  مگه بدون نسخه میدن ؟

نمیدونم چه قرصیه من تو ییمارستان فقط بهم قرص و شیاف دادن دفع شد البته قلبش نمیزد شاید اگه زنده باشه فرق کنه