بچه ها ب نظرتون چرا آنقدر خیانت زیاد شده آخه ؟ چرا مردا این کارو میکنن ؟یعنی واقعا عذاب وجدان نمیگیرند ؟ هرجا میری صحبت از خیانته واقعا حالمون به هم خورد همین دیروز ی پیرزن میگفت ی زن ۴۰ساله با شوهرم دوست شده الآنم شوهرم پیله کرده که میخوام باهاش ازدواج کنم تورو نمیخوام فکر کن با نوه و بچه های بزرگ خیانت ... چرا آخه ؟دردتون چیه ؟
نه بابا میگه مگه چیه خواهرم تا حالا با ۱۰تا مردبوده خیلی رو داره بخدا میگه ما خانوادشیم مادرم مادره ...
خوب کاری میکنی واقعا همه چیز عادی شده قبلا کسی از این کارا میکرد نمیداشت کسی بفهمه اما الان جار میزنن دختره پررو تو رو خودم گفت صیغه ی مرده شدم هر هفته میاد پیشم یخچالم پر میکنه منم بیشتر هواشو دارم برای همین هر دفعه بیشتر برام خرید میکنه
واقعا بلانسبت ولی بعضی مردها واقعا خرن چجوری دلشون میاد پول زحمت کشیشون رو برای ی زن خراب خرج کنن
تازه من چیزی نگفتم که بهش برخورده فقط گفتم بجای خونه خراب کردن ودراوردن گریه واشک زن های مردم بره ازدواج کنه چون خواستگار مجردم داره نمیدونم چرا مادره ناراحت شد چقدر ازمادرش بدم اومد قبلا خیلی دوسش داشتم وکاراشومیکردم الان دیگه ازچشمم افتادن هم مادره هم دوستم
تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ولی جدی داشتم دیشب فکر میکردم آخه چند ثانیه لذت واقعا انقد ارزشمنده واسشون ؟
چون نسبت کنترل شهوت آقایون خیلییییی کم قدرتش اندازه یک تیغ از خدا کمتر دیگ اون چند ثانیه آبروشون خیلیا دادن زندگیشون دادن اعتبارشون خانوادشون و حتی جونشون
چون مردای متاهل هم خرترند هم ترس دارند هم بلاخره بیشتر خرج میکنند و میتونند تیغ بزنند
دقیقا البته ی امتیاز دیگه هم دارن که نگفتین . در کل ی لقمه آماده هستن . متاسفانه اکثر مردها هم چون از محدودیت هایی گذشته جریع هستن تن به این خفت میدهند