2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 40 پست
میگم این مردا از مریضی نمیتزسن ؟ تازه میگن اگر واکسن ایدز بیاد اگر الان ۷۰درصد مردا خیانت میکنن اون ...

نه خواهر چرا بترسن لابدخودشون پاک وپاکیزه نیستن حتما مریضن وگرنه مردسالم نمیره پی این زن واون زن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا میگه مگه چیه خواهرم تا حالا با ۱۰تا مردبوده خیلی رو داره بخدا میگه ما خانوادشیم مادرم مادره ...

خوب کاری می‌کنی واقعا همه چیز عادی شده قبلا کسی از این کارا میکرد نمی‌داشت کسی بفهمه اما الان جار میزنن دختره پررو تو رو خودم گفت صیغه ی مرده شدم هر هفته میاد پیشم یخچالم پر می‌کنه منم بیشتر هواشو دارم برای همین هر دفعه بیشتر برام خرید میکنه

خدایا شکرت
فقط و فقططططط ب خاطر چند لحظه  حتی چند ثانیه      همش ختم میشه ب همون

ولی جدی داشتم دیشب فکر میکردم آخه چند ثانیه لذت واقعا انقد ارزشمنده واسشون ؟ 

خدایا شکرت
واقعا بلانسبت ولی بعضی مردها واقعا خرن چجوری دلشون میاد پول زحمت کشیشون رو برای ی زن خراب خرج کنن

تازه من چیزی نگفتم که بهش برخورده  فقط گفتم بجای خونه خراب کردن  ودراوردن گریه واشک زن های مردم بره ازدواج کنه چون خواستگار مجردم داره نمیدونم چرا مادره ناراحت شد چقدر ازمادرش بدم اومد قبلا خیلی دوسش داشتم وکاراشومیکردم الان دیگه ازچشمم افتادن هم مادره هم دوستم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خوبشون کردی  بعضیا یا خیلی احمقن یا خودشون رو میزنن به خریت

تازه من چیزی نگفتم گفتم بره ازدواج کنه خوبیت نداره زن ها ازدستش گریه میکنن خداروخوش نمیاد مادره بهش برخورد گفته ازنورا توقع نداشتم پشت دخترم اینجوری بگه ازمادره هم بدم اومد خیلی

ولی جدی داشتم دیشب فکر میکردم آخه چند ثانیه لذت واقعا انقد ارزشمنده واسشون ؟ 

چون نسبت کنترل شهوت آقایون خیلییییی کم  قدرتش اندازه  یک تیغ از خدا کمتر دیگ اون چند ثانیه  آبروشون خیلیا دادن زندگیشون دادن اعتبارشون خانوادشون و حتی جونشون 

فقط و فقططططط ب خاطر چند لحظه  حتی چند ثانیه      همش ختم میشه ب همون

البته توی مملکت ما وقتی صیغه حلال باشه مذهبی ترن مرد هم با خیال راحت می‌ره صیغه می‌کنه عذاب وجدان هم نداره طرف نمازشو نمی‌خونه بعد میگه صیغه حلال هست 

خدایا شکرت
چون مردای متاهل هم خرترند هم ترس دارند هم بلاخره بیشتر خرج می‌کنند و می‌تونند تیغ بزنند 

دقیقا البته ی امتیاز دیگه هم دارن که نگفتین . در کل ی لقمه آماده هستن . متاسفانه اکثر مردها هم چون از محدودیت هایی گذشته جریع هستن تن به این خفت میدهند

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد