2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 40 پست
ب ذات و رگ‌و ریشه عزیزم  کسی ک ذاتش درست باشه جلو خودش میگیره اما امان از اون کسی ک ذاتش کثیف ب ...

کاش همه ذاتشون خوب بود من همیشه دعا میکنم هیچ مردی ب زنش و هیچ زنی ب شوهرش خیانت نکنه واقعا خیلی سخته دور از انسانیته

خدایا شکرت
چون صد درصد کمبود هایی دارن ضربه های خوردن ک فکر میکنند با این طریق جبران میشه و این میشه ک این چرخه ...

میخوان با کسی باشن خب برن با مردای مجرد چرا زندگی یکی دیگرو خراب میکنن

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا خانوم ها تن میدن ب همچین رابطه هایی

چه می‌دونم خواهر چی تو سرشون میگذره 

شورای ما خسته میان خونه ماهم یه روز کامل با بچه ها درگیر بودیم مهمون داشتیم تمیزکاری کردیم فقیری کشیدیم سختی کشیدیم بعضی روزا اعصابمون نمی‌کشه 

ولی اونا آراسته میکنن نه مزاحم دارن هر وقت که حالشون سرجاش باشه مرد رو دعوت میکنن به خلوت خودشون بگو بخند میکنن به خودشون میرسن مردا هم فکر میکنن زندگی اینه 

کاش همه ذاتشون خوب بود من همیشه دعا میکنم هیچ مردی ب زنش و هیچ زنی ب شوهرش خیانت نکنه واقعا خیلی سخت ...

خیلی سخته ها خیلی ب زبون راحت اما میدونی مثل چی میمونه حتی اگر مردت برگرده و بهترین آدم روی زمین بشه و تو را ملکه هم کنه یه زخمی روی دلت ک هر از چند گاهی خودش باز میشه و مثل خوره وجودت میخوره مثل ی مرضی ک تا آخر درمانی نداره از بیرون خوبی اما از تو هیچی اذت نمونده 

یکی ازدوستام خواهرش میره صیغه مردای زن دار میشه منم به دوستم گفتم خواهرت خونه خراب کنه چنان بدش اومد رفت به مادرش گفت فلانی پشت سردخترت حرف میزنه گفتم مادره انگار طرف فسادوفحشاست بجای اینکه جلوی دخترشو بگیره بعدم دوستمو هلش دادم الانم یجورایی باهاش سرسنگینم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چه می‌دونم خواهر چی تو سرشون میگذره  شورای ما خسته میان خونه ماهم یه روز کامل با بچه ها درگیر ...

اخه مگه عقل ندارن ؟خب توی رابطه دوستی همه چیز گل و بلبل هست چون دغدغه خیلی چیزا نیست و اخلاقای بد همدیگرو زیاد نمیبینن فکر میکنن مثلا این دختره عالیه ؟ولی ب نظرم ب این چیزا نیست باورکن دوستم خونش مثل دست گل انقد که ب شوهرش می‌رسید صبح بلند میشد چای صبحانه حتی بخدا می‌گفت کفشاشو جفت میکردم میزاشتم کنار پاش یعنی واقعا همه کار برای این کرد بعد هم آخرش شوهرشو با ی زن دیگه در حین رابطه دید 

خدایا شکرت
خیلی سخته ها خیلی ب زبون راحت اما میدونی مثل چی میمونه حتی اگر مردت برگرده و بهترین آدم روی زمین بشه ...

اصلا تحمل خیانت کار اسونی نیست نمیشه تحمل کرد و اون آدم سابق شد 

خدایا شکرت
یکی ازدوستام خواهرش میره صیغه مردای زن دار میشه منم به دوستم گفتم خواهرت خونه خراب کنه چنان بدش اومد ...

وای چه احمق بوده تازه باید میزد دهن خواهرشو سرویس میکرد 

خدایا شکرت
چون مردای متاهل هم خرترند هم ترس دارند هم بلاخره بیشتر خرج می‌کنند و می‌تونند تیغ بزنند 

واقعا بلانسبت ولی بعضی مردها واقعا خرن چجوری دلشون میاد پول زحمت کشیشون رو برای ی زن خراب خرج کنن

خدایا شکرت
وای چه احمق بوده تازه باید میزد دهن خواهرشو سرویس میکرد 

نه بابا میگه مگه چیه خواهرم تا حالا با ۱۰تا مردبوده خیلی رو داره بخدا میگه ما خانوادشیم مادرم مادره هرکاری بکنه بالاخره نمیگیم فلانی خرابه میگه هرکاری بکنه بازم مادرم مادره میبینی بخدا منم ازسینه اش جوری هلش دادم پرت شداونور الانم همش زنگ میزنه بیا خونمون جوابش نمیدم گوشی رو ریجکت میکنم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اخه مگه عقل ندارن ؟خب توی رابطه دوستی همه چیز گل و بلبل هست چون دغدغه خیلی چیزا نیست و اخلاقای بد هم ...

اون دیگه به ذات شوهرش برمیگرده 

من خودم یکی رو میدیدم همین مدت همش می گفتم چرا مرده ارباب حلقه به گوش زنش هست 

شوهرش دو جا درآمد داشت فکر کن یکیش ماهانه ۱۰_۱۴میلیون بود کارتش دست زنش بود زنش رو می بینی عین چی خرج می‌کنه 

شوهره هم اهل نماز و دعا روزه 

من چند روز پیش فهمیدم خیانت کرده زنش ازش سوتی داره که اینجوریی به زنش سرویس میده 

یعنی دیگه نپرسیذم چیشده واقعا دلم نمی‌خواست بیشتر از این ذهنیتم درباره اون مرد خراب بشه چون یکی از فامیلای نزدیکمون و برام خیلی احترام و ارزش داشت 

یکی ازدوستام خواهرش میره صیغه مردای زن دار میشه منم به دوستم گفتم خواهرت خونه خراب کنه چنان بدش اومد ...

میگم این مردا از مریضی نمیتزسن ؟ تازه میگن اگر واکسن ایدز بیاد اگر الان ۷۰درصد مردا خیانت میکنن اون موقع ۹۸درصد خیانت میکنن

خدایا شکرت