2777
2789
عنوان

خیانت

334 بازدید | 40 پست

بچه ها ب نظرتون چرا آنقدر خیانت زیاد شده آخه ؟ چرا مردا این کارو میکنن ؟یعنی واقعا عذاب وجدان نمیگیرند ؟ هرجا میری صحبت از خیانته واقعا حالمون به هم خورد همین دیروز ی پیرزن می‌گفت ی زن ۴۰ساله با شوهرم دوست شده الآنم شوهرم پیله کرده که می‌خوام باهاش ازدواج کنم تورو نمی‌خوام فکر کن با نوه و بچه های بزرگ خیانت ..‌. چرا آخه ؟دردتون چیه ؟

خدایا شکرت

وای منم چندروز پیش یه ویس شنیدم از یه زن و مرده که هردوشون متاهل بودن باورت میشه یارو به زنه میگفت زنو بچه هام فدای یه ساعت تو.خداشاهده از وقتی اینو شنیدم حالم بده

خدایا یهویی شکرت😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب ذات و رگ‌و ریشه عزیزم  کسی ک ذاتش درست باشه جلو خودش میگیره اما امان از اون کسی ک ذاتش کثیف باشه توی شیشه ام بکنیش کار خودش می‌کنه 

ذات بد نیکو نگردد

چون که بنیادش بد است

صرفا جهت اطلاع تا زمانی که به خیانت با تفکیک جنسیتی توی این سایت نگاه کنید بحث تون نتیجه ای نخواهد داشت خیانت دو وجه داره و دونفر انجامش میدن نه فقط مردها!!!

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد
واقعا براشون متاسفم قدر نشناسن قدر نشناس!! 😕😕

می‌گفت همیشه قبل از اومدن شوهرم تمیز میکردم همه جارو ب خودم می‌پرسیدم آرایش میکردم زبونم زبانزد بود تو فامیل بعد ی مشکل قلبی پیدا می‌کنه ی خورده حالش بد بوده ی مدت اینم خیانت میکنه

خدایا شکرت

منم هم تو اطرافیانم زیاد می بینم 

هم خودم دیدم 

بیشتر تقصیر هم جنس های خودمون هست 

طلاق میگیرن و برای اینکه گذران امور کنن میفتن به جون مردهای زن دار و فکر نمیکنن دارن زندگی یه زن مثل خودشون رو خراب میکنن 

یکی دیگشم از نظر من همین اینترنت و فضای مجازی چیزا هست 

صرفا جهت اطلاع تا زمانی که به خیانت با تفکیک جنسیتی توی این سایت نگاه کنید بحث تون نتیجه ای نخواهد د ...

نمیگم خانوم ها انجام نمیدن بله قطعا در خانوم ها هم هست ولی در کل چون خودم خانوم هستم درباره خیانت آقایون تاپیک زدم 

خدایا شکرت
صرفا جهت اطلاع تا زمانی که به خیانت با تفکیک جنسیتی توی این سایت نگاه کنید بحث تون نتیجه ای نخواهد د ...

اما در صد آقایون قابل قیاس ب خانم ها نیست

البته حرفتون تا حدی  زیاد درسته تا وقتی زن ها یاد نگیرند ک ب هم جنس خودشون خیانت نکنند خصوصا آقایون متاهل دیگ چ انتظاری از آقایون هست 

واااای خدا زن متاهل 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

اره هر دوتاشون متاهل بودن تازه جالبتر اینکه مثل اینکه تو یه شهرستان کوچیک هم بودن یعنی همدیگرو قشنگ میشناختن 

خدایا یهویی شکرت😍😍