بچه ها ما الان توخونه گوشت و مرغ و اینانداریم.واقعاموندم فردا ناهارشام چی درست کنم یا مثلا روزای بعدش؟فعلا این چنروز ب دلایلی نداریم این چیزارو.نمیدونم چی درست کنم؟بگید؟
هعییی منم تازه عروسم باشوهرخودم هبچ مشکلی ندارم ولی متایفانه باخونه شوهرم ک زندگی میکنم هرروز دعواهر ...
منم عزیزم .خیلیا با خانواده شوعر مشکل دارن من ک کلا قطع رابطه کردم .انرژی منفین .میدونی دوسدارم صب بیدارشم برم نون بخرم بیام یه صبحانه بزنم بعد برم باشگاه خب خیلی کارا هست ک دوسدارم انجام بدم ولی لامصب طرف نمیدونه حرفش چقدر میتونه داغون کنه یجوری داغون شدم ک میگم فقط بخابم تو رویاها خابم اون چیزیایی ک دوسدارم ب دست بیال بیارم.یه رویا زندگی خیالی هه
منم عزیزم .خیلیا با خانواده شوعر مشکل دارن من ک کلا قطع رابطه کردم .انرژی منفین .میدونی دوسدارم صب ب ...
اره اره دقیقا ببین ی جوری رفتارمیکنن بامن که اصلانگم.منم همینارودوس دارم ولی میگن نبایزبری بیرون فقط باشوهرت.مامانم میاد میگن نه نیاد.خیلی دخالتی ان.چادر سرم کردن ب اجبار.همه چیمو عوض کردن ب اجبار من اصلا دوس ندارم اینارو.ولی بازم چیز جدیدمیسازن حالاگیردادن نیگن بچه بیار😳میگمش تازه عروسی کردیم میگن خو هرچی😳خیلی پرو هستن خیلی زیاد.یعنی پدرشوهرم کار ب سوتین منم داره حسابشوبکش.تازه امشب یه دعوای ناجوربوده ک من الان بیدارم.همش کارم گریه بوده.ببین من نمیدونم شمارونمیشناسم ولیاونقدر دلم پره که پناه اوردم ب اینجادارم درددل میکنم😔😔😭قلبم آروم نمیشه.یه دختر ساکتی ام ب کسی کاری ندارم اونا ای نیشم میزنن.
اره اره دقیقا ببین ی جوری رفتارمیکنن بامن که اصلانگم.منم همینارودوس دارم ولی میگن نبایزبری بیرون فقط ...
بببین منم اولش مثل تو بود میرفتم خونشون مثل خر کار میکردم حتی مادرم بعد من میرفتم خونه مامانم هروز ب من گیر میدادن ک چرا هروز میره اونجا بعد 3سال تازه فهمیدم باید حرف زدن همونجا بکوبی تو دهنشون حتی شوهرتم بهت چیزی گفت همونجا جلوشون همچین جوابشو بده حستب کار دستش بیاد قبلا مثل کلفتا خونه همشون کار میگردم الان مثل خانوما عید میرم اصلا از جام تکون نمیخورم میام همین.اگه اینستا داری بده ای دی اونجا چت کنیم😘
بببین منم اولش مثل تو بود میرفتم خونشون مثل خر کار میکردم حتی مادرم بعد من میرفتم خونه مامانم هروز ب ...
اره دقیقا.خوب کاری کردی.پدرشوهرم خو سگه وای دخترمیاد توخونمون سرک میشه ب یخچال ب کولر ب کابینت ب سقف هم گیرمیده ب درجه یخچال.ودرآخرجوری میشه ک گریه میوفتم😔آیدیمووایسا