2777
2789
عنوان

بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست
هعییی منم تازه عروسم باشوهرخودم هبچ مشکلی ندارم ولی متایفانه باخونه شوهرم ک زندگی میکنم هرروز دعواهر ...

منم عزیزم .خیلیا با خانواده شوعر مشکل دارن من ک کلا قطع رابطه کردم .انرژی منفین .میدونی دوسدارم صب بیدارشم برم نون بخرم بیام یه صبحانه بزنم بعد برم باشگاه خب خیلی کارا هست ک دوسدارم انجام بدم ولی لامصب طرف نمیدونه حرفش چقدر میتونه داغون کنه یجوری داغون شدم ک میگم فقط بخابم تو رویاها خابم اون چیزیایی ک دوسدارم ب دست بیال بیارم.یه رویا زندگی خیالی هه

Nafas

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاعزیزم مرسی قربون دستت😘

خواهش میکنم ، سلامت باشید😍😘

خودتون هم میتونید غذا اختراع کنیدا ، خشمزه میشه😃❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منم عزیزم .خیلیا با خانواده شوعر مشکل دارن من ک کلا قطع رابطه کردم .انرژی منفین .میدونی دوسدارم صب ب ...

اره اره دقیقا ببین ی جوری رفتارمیکنن بامن که اصلانگم.منم همینارودوس دارم ولی میگن نبایزبری بیرون فقط باشوهرت.مامانم میاد میگن نه نیاد.خیلی دخالتی ان.چادر سرم کردن ب اجبار.همه چیمو عوض کردن ب اجبار من اصلا دوس ندارم اینارو.ولی بازم چیز جدیدمیسازن حالاگیردادن نیگن بچه بیار😳میگمش تازه عروسی کردیم میگن خو هرچی😳خیلی پرو هستن خیلی زیاد.یعنی پدرشوهرم کار ب سوتین منم داره حسابشوبکش.تازه امشب یه دعوای ناجوربوده ک من الان بیدارم.همش کارم گریه بوده.ببین من نمیدونم شمارونمیشناسم ولیاونقدر دلم پره که پناه اوردم ب اینجادارم درددل میکنم😔😔😭قلبم آروم نمیشه.یه دختر ساکتی ام ب کسی کاری ندارم اونا ای نیشم میزنن.

اره اره دقیقا ببین ی جوری رفتارمیکنن بامن که اصلانگم.منم همینارودوس دارم ولی میگن نبایزبری بیرون فقط ...

بببین منم اولش مثل تو بود میرفتم خونشون مثل خر کار میکردم حتی مادرم بعد من میرفتم خونه مامانم هروز ب من گیر میدادن ک چرا هروز میره اونجا بعد 3سال تازه فهمیدم باید حرف زدن همونجا بکوبی تو دهنشون حتی شوهرتم بهت چیزی گفت همونجا جلوشون همچین جوابشو بده حستب کار دستش بیاد قبلا مثل کلفتا خونه همشون کار میگردم الان مثل خانوما عید میرم اصلا از جام تکون نمیخورم میام همین.اگه اینستا داری بده ای دی اونجا چت کنیم😘

Nafas
منم عزیزم .خیلیا با خانواده شوعر مشکل دارن من ک کلا قطع رابطه کردم .انرژی منفین .میدونی دوسدارم صب ب ...

اصلا ازمن نصیحت ب تو.من شوهرم ب خونوادش رفته ک ندیده نگشته ان بخدا من بجات باشم پاشم خودمو درست کنم.تاکی زنده هستیم؟من ب شوهرم گفتم دیواری بکش راهمونو از خونوادت جدا کن وگرنه میرم.کلا ازپیشت.من ب فکرخودم بایدباشم.پس فردا دیونه بشم خوبه؟ایناروانی ان.تونمیدونی.توهم بفکرخودت باش.پاشو باشگاتو ازفردابرو عزیزدلم.😍😍زندگی هنوز جریان داره.فقط کافیه پاشی.خابتو تنظیم کن .فرداصبح زودترپاشو یه خورشت بار بزار بوش بپیچه.آبوجارو کن.دوش بگیر رژلب بزن عزیزم مگه ما تاکی عستم که باید اذیت شی😍

بببین منم اولش مثل تو بود میرفتم خونشون مثل خر کار میکردم حتی مادرم بعد من میرفتم خونه مامانم هروز ب ...

اره دقیقا.خوب کاری کردی.پدرشوهرم خو سگه وای دخترمیاد توخونمون سرک میشه ب یخچال ب کولر ب کابینت ب سقف هم گیرمیده ب درجه یخچال.ودرآخرجوری میشه ک گریه میوفتم😔آیدیمووایسا

اصلا ازمن نصیحت ب تو.من شوهرم ب خونوادش رفته ک ندیده نگشته ان بخدا من بجات باشم پاشم خودمو درست کنم. ...

یینی فقط بخاطر چزوندن اونا هستما😂😂😂 وگرنه خیلی خسته ام انقدر ک حتی بعضی وقتا فکر خودکشی میزنه سرم .اینستا نداری؟

Nafas
عاره واقعا😂😂من دراوردی

خب مشخصه که شما هم تجربه داشتید😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اره دقیقا.خوب کاری کردی.پدرشوهرم خو سگه وای دخترمیاد توخونمون سرک میشه ب یخچال ب کولر ب کابینت ب سقف ...

ووای نمیدونی من خونه نبودم مادرشوهرم اومد یخچالمو دید بیا اینستا برات بقیشو بگم 

Nafas