2777
2789
وای منم دقیقا شرایط شمارو دارم،فقط دختر من دوازده سالشه،یکسره بهش گیر میدم،عذاب وجدان میگیرم از خودم ...

داری بزرگتزین ضربه رو بهش میزنی 

وقتی گیر میدید من ۱۲ سالگی رفتم تو ی رابطه بچه ای ک چیزی نمیفهمه هیچی سر در نمیاره چون کمبود محبت داره میره تو ی رابطه داشت بهم تجاوز میشد😶🤦‍♀️

الانم ک ۱۸ سالمه کمبود دارم ولی کمبود محبت ن چون الان با یکیم نمیزارهداینارو حس کنم 

ولی من از مامانم ی زمانی بهترین رفیقم بود ولی الان حتی جز خانوادمم حسابش نمیکنم 

فقط ب فکر خودکشیم  یا حتی ی چیزی ک طلاق بگیرن من با اینا نباشم هیچوقت بهم خوش نمیگذره 

خواهش میکنم برید روانشناس خواهش میکنم ازت نزار زندگی یکی مثل من بشه

اره دعا کن از پیش اینا برم 

تحمل کن

درس بخون تا انشاله رو پای خودت وایستی ویه شوهر خوبم گیرت بیاد

هنوز تازه اول زندگیت هستی مراحل سختتر پیش روته صبور باش واز لحظه های زندگیت لذت ببر باور کن چشم بهم بزاری ۴۰سالت شده اصلا باورت نمیشه 

سعی کن تهدید های زندگیت رو تبدیل به فرصت کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این کارها رو اکثر پدر مادرها انجام میدن شما نباید زیاد سخت‌گیری کنی والا تو این دوره زمونه که گرگ زی ...

🙂از نظر شما این راه درسته اگر برید از دخترتون بپرسید یا حتی درد و دل کنید میفهمید ک خیلی نیاز داره 

نمیدونم ولی ی زمان مامانم بهترین دوستم بود ولی الان پشیمونم ای کاش یکی همسن خودمو انتخاب میکردم ک درکم کنه اون هیچوقت منو نفهمید فک میکنه من قدیمیمم

تحمل کن درس بخون تا انشاله رو پای خودت وایستی ویه شوهر خوبم گیرت بیاد هنوز تازه اول زندگیت هستی ...

درس🙂المپیادی بودم 

ولی الان دیگ‌نمیکشم بخدا دارم میخونم ک فقط پول این ۳ سالی ک رفتم غیرانتفاعی و بهشون بدم انقدر نزنن تو سر من 

بایکی هستم ولی چون هیچی نداره و همسنبم فعلا ازدواج نمیکنیم

وای منم دقیقا شرایط شمارو دارم،فقط دختر من دوازده سالشه،یکسره بهش گیر میدم،عذاب وجدان میگیرم از خودم ...

مگه غیر از دخترت همدم ومونس دیگه ای داری ؟

یا اون غیر از شما کسی رو داره تو این دنیا 

هرکس به فکر خودشه نهایت مادر ‌فرزند به داد هم میرسن 

منم یه. دختر ۱۱ساله دارم 

مگه غیر از دخترت همدم ومونس دیگه ای داری ؟ یا اون غیر از شما کسی رو داره تو این دنیا  هرکس به ...

منم ی دختر ۱۸ سالم ک هیچکس و ندارم حتی مامان 

ی بابا دارم ک اونم میدونه حق با منه ولی سکوت کرده 

ی دوست دارم ک نمیتونم بهش بگم 

[QUOTE=219887143]درس🙂المپیادی بودم  ولی الان دیگ‌نمیکشم بخدا دارم میخونم ک فقط پول این ۳ سالی ک رفتم غیرانتفاع ...[

شایدچند در صد خودت هم مقصر باشی 

پرخاشگری

حاضر جوابی

خانواده رو ناراحت میکنه 

داری بزرگتزین ضربه رو بهش میزنی  وقتی گیر میدید من ۱۲ سالگی رفتم تو ی رابطه بچه ای ک چیزی نمیف ...

آره میدونم😪😪ولی دست خودم نیست،بعضی وقتا مامانا از هرجا دلشون پره سر بچه طفلک خالی میکنن،ولی بچه ها هم حرص مامانا رو درمیارن با کاراشون ورفتاراشون،لباس پوشدیدناشون وخیلی چیزای دیگه،جرات ندارم گوشی بدم دستش که فوری میره تو شاد چت الکی میکنه،گروهای چت الکی دارن،من خوشم نمیاد.،برای نمازش یکسره باید تذکر بدم آخرش آخر وقت بزور میخونه وخیلی چیزای دیگه.من حالا مامان خودمو درک میکنم      

[QUOTE=219887143]درس🙂المپیادی بودم  ولی الان دیگ‌نمیکشم بخدا دارم میخونم ک فقط پول این ۳ سالی ...

ولی خانواده یعنی همه افراد نه یک نفر 

اگر من مقصر بودم بابامم باید دعوام کنه خواهرم ناراحت شه 

ولی هیچکدوم همه سکوت میکنن 

بابام میدونه حق با منه میدونه و سکوت کرده و داره اذیتم میکنه

ولی خانواده یعنی همه افراد نه یک نفر  اگر من مقصر بودم بابامم باید دعوام کنه خواهرم ناراحت شه& ...

پس بازم خوبه پدر وخواهرت باهات خوبن

مادرا هم که بدست آوردن دلشون کاری نداره یه پاچه خاری الکی هم بلد نیستی؟ 

پاشو کمکش کن تو کارای خونه یه سلیقه ای بخرج بده خودش نرم میشه باهات 

مگه غیر از دخترت همدم ومونس دیگه ای داری ؟ یا اون غیر از شما کسی رو داره تو این دنیا  هرکس به ...

خودمم دوست و آشنای نزدیک زیاد دارم،دخترمم دختر عمو ودختر دایی ودختر عمه هم سن خودش زیاد داره که باهاشون دوسته ولی تو همون شاد از بس چت الکی میکنن که تو این کارو کردی یا تو این حرفو زدی،چند دفه با یکی دوتاشون ازم شاد قهر کرده که باز من آشتیشون دادم،همین کاراش خیلی رک مخمه    

آره میدونم😪😪ولی دست خودم نیست،بعضی وقتا مامانا از هرجا دلشون پره سر بچه طفلک خالی میکنن،ولی بچه ها ...

ی چیزی بگم؟؟ 

فک میکنی الان بهش بگی نماز 

بعدا میخونه 

من خودم اخرین نمازم ۱۲ ۱۳ سالگیم بود اونم دعوام میکردن😂الان اصن هیچی چون هیچوقت بهم نگفتن چرا گفتن شکرگزاری خو چرا باید نماز 

فقط اومدن گفتن بخون 

حجاب اره تا ی جایی خبلی پوشیده بودم از ی جایی ب بعد نه 

اخه میدونی مامان من چاددی نبوو مجبورم میگرد چادر بپوشم 

بعد توقع داشت من گوش بدم 

اخه مگه میشه وقتی ت  خانواده هیچکس نیست ک اینجوری باشه بعد امر ب معروف هم میکنن 

بخدا گیر دادن خوب نی 

نمیدونم شاید بچه اولته 

من بچه اولم 

خواهرم الان ازاده داره عشق و حال میکنه 

ولی من تا اومدم عشق و حال کنم تا اومدم بچگی کنم با ی علامت سوال بزرگ روبه رو شدم چرا کسی دوستم نداره🙂

شروع کردم رابطه با پسرا 

رفتم کلاس موسیقی اعتماد ب نفسم رعت بالا 

درس میخوندم مسخرم میکردن نمیخوندم دعوام میکردن 

الان فقط میخوام برم 

پاسپورتمو گرفتم 

منتظر پولم ک برم 

حتی حاضرم برم افغانستان ولی اینجا نه 

دارم اذیت میشم 

منو اذیت میکنن خودشون راحت میخوابن 

تو این ۱ ماه چند ماه کتک خوردم 

وقتی کتک میزنه خواهرم اجازه میده با من بد حرف بزنه وقتی اون بد حرف میزنه هنه با من بد حرف میزنن 

فک نکن داری با این گیرا ی بچه با ادب و خوب و تحویل جامعه میدی 

ادما ازادی و دوست دارن 

داری ی بچه افسرده تحویل میدی 

ک نتیججش میشه خودکشی

پس بازم خوبه پدر وخواهرت باهات خوبن مادرا هم که بدست آوردن دلشون کاری نداره یه پاچه خاری الکی هم بل ...

نمیخوام بشه 

من اصلا باهاش حرف هم نمیزنم ۱ ماهه 

حوصلشو ندارم 

ادم چرا باید تو دل کسی جا کنه ک ازش متنفره 

من کار میکنم ولب فقط تو اتاق خودم 

اون اصلا کار نمیکنه ک 

همش کارگر میاد 

دخترمنم بارها به زبون اورده ولی بهش گفتم باشرایط کنار بیاد  .

اوهوم با شرایط کنار میاد 

ولی اگر ی روزی شما نباشید 

خیلی کارای بدتری از بیرون رفتن میکنه 

من اینو دیدم 

یکی از دوستامون محدود بودن 

خیلی محدود ۲۹ سالگی ازدواج کرد ۳۰ سالگی طلاق گرفت 

رفت دبی الان مدل و تن فروشی و اینارو انجام میده چون تو دلش مونده بود اگر اون زمان از نظر پوشش ازاد بود اینجوری نمیشد 

گرگ هست ولی بچه ۲۱ ساله عضوی از جامعه اس و باید با این گرگا روبه رو شده