2777
2789
ی چیزی بگم؟؟  فک میکنی الان بهش بگی نماز  بعدا میخونه  من خودم اخرین نمازم ۱۲ ۱۳ س ...

آره بچه اولمه،الهی بمیرم یدفه خودش طفلک گفت مامان اونروز از بس ناراحت بودم از دستت چون خیلی بهم غر میزدی رفتم آشپزخونه چاقو رو برداشتم که رگ دستمو بزنم😱😱😱،همون موقع در حیاط زنگ زدن دیدم مامان بزرگه دیگه آروم شدم،آبجی دیگت چند سالشه؟همه شرایط شما مثل منه منم یه دختر دیگه دارم  

نمیخوام بشه  من اصلا باهاش حرف هم نمیزنم ۱ ماهه  حوصلشو ندارم  ادم چرا باید تو دل ...

اتفاقا باید بری افغانستان زن یه پیرمرد طالبانی بشی که دندون مصنوعی نداره تا قدر بدونی 

چقدر ناراحتی دختر 

چقدر انرژی منفی داری

این انرژی منفی رو از خودت دور کن 

دنیا دو روزه ارزش نداره اوقات خودت واطرافیانت رو تلخ کنی

یکم هم رابطه ات رو با خدا خوب کن قرآن بخون آروم میشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره بچه اولمه،الهی بمیرم یدفه خودش طفلک گفت مامان اونروز از بس ناراحت بودم از دستت چون خیلی بهم غر م ...

۴ سال کوچکتره ازم ۱۴

نمیگم همش بهش بگو دوست دارم عاشقتم 

ولی ی جوری نکنید ک انگار اضافیم 

میدونی الان نسل جدیده اگر ی فحش یاد گرفت دعواش نکن معنیشو بهش بگو ک نگه 

اگر با ی پسر دوست شد دعواش نکن 

ک دفعه بعد هم بهت بگه زیر نظرش بگیر نمیگم ولش کن 

گوشیشو چک کن ولی ن جوری ک حس کنه تو تنگناعه 

میدونم بچس هزار تا بلا ولی بدونید بزرگترین اسیب ب ی بچه اینه بهش گیر بدی حالا هر گیری حتی درس 

ب من دادن و من المپیاد قبول شدم ولی ب چ قیمتی 

ب قیمت تمام موهام ب قیمت بیماری تنفسی بیماری قلبی ب قیمت جونم 

حاضر بودم تو دانشگاه تهران نباشم ولب ی ادم خوشحال باشم 

ی ادمی ک مثله بقیه با دوستاش میره بیرون میخنده شاده ن کسی ک همه رو از خودش دور میکنخ

اتفاقا باید بری افغانستان زن یه پیرمرد طالبانی بشی که دندون مصنوعی نداره تا قدر بدونی  چقدر نا ...

میخونم ولی کار گذشته 

من‌اردمم فقط دارم اذیت میشم 

درکم نیمکنی چون مادری 

از نظر شما مامانا همه کارایی ک میکنید درسته 

اگر ی روز ی مادر شم اولین اموزشی ک بهش میدم اینه ک من دوستشم اصن بیاد بهم فحش  بده فقط ب من اعتماد کنه ب من بگه همه چیز و 

۴ سال کوچکتره ازم ۱۴ نمیگم همش بهش بگو دوست دارم عاشقتم  ولی ی جوری نکنید ک انگار اضافیم  ...

حالا فک میکنی همه اون دوستایی که باهم می‌رن بیرون میخندن واقعا شادن 

۹۹درصد مشکلاتشون بیشتر نباشه کمتر نیست 

حالا فک میکنی همه اون دوستایی که باهم می‌رن بیرون میخندن واقعا شادن  ۹۹درصد مشکلاتشون بیشتر نب ...

اره ولی کسی ک نمیره بیردن هم مشکل داره ولی ۱۰۰ برابر اونا 

میخونم ولی کار گذشته  من‌اردمم فقط دارم اذیت میشم  درکم نیمکنی چون مادری  از نظر ش ...

من یه دختر نوجوون دارم

رابطه ام باهاش خوبه خداروشکر البته همه ایراداتی دارن ولی همدیگه رو میبخشیم وفراموش میکنیم 

امیدوارم حال دلت خوب بشه 

هر روز یه صفحه قرآن با معنی بخون مطمئن باش کلی آروم میشی

من یه دختر نوجوون دارم رابطه ام باهاش خوبه خداروشکر البته همه ایراداتی دارن ولی همدیگه رو میبخشیم و ...

امیدوارم 

منم در دوران توجووانی اوکی بودم😂همه چی از وقتی شروع شد که نمیدونم ی دفعه بد شدن 

من نباید جواب پس بدم اونایی ک ادم و ب این روز میندازن باید جواب پس بدن  تا حالا از خانوادت متن ...

تو دوران مجردی آره بعضی وقتا ولی الان مثل چی پشیمونم فهمیدم کل دارایییم اونا هستن فقط نباشن من نابودم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین