2777
2789
کسایی ک به وجودت اوردن باهات بدن چ برسه بقیه ادما  کجاش قشنگه؟

برام مهم نیست. من دنیای خودمو ساختم.و اینکه اگه کسی رفتار بدی داره براش دعا میکنم که خدا بهش عقل و فهم بیشتری بده. چون اگه آدمی فهم و شعور انسانیت کافی داشته باشه بقیه رو آزار نمیده و برای خودم هم همیشه دعا میکنم که خدا بهم صبر و توانایی بیشتری توی روابطم با آدما و دنیا بده.و در نهایت با وجود تمام سختیای زندگیم با وجود بیماریه طولانی مدت و کلی مشکلات دیگه هیچوقت نخواستم که بمیرم. به نظر خودم ارزش عمر و زندگیم زیاده.و هیچ چیزی از این دنیا اونقدری ارزش نداره که بخاطرش بگم میخوام بمیرم.برعکس بهتره دنیا از سرسختی که خدا بهم داده بره بمیره، یا شایدم باید سر به بیابون بذاره. 

مامانم ی ادم لوسههه  من نمیدونم چجوری تربیت شده قبلا دوسش داشتم بهترین دوستم بود  ولی ال ...

ببخشید خیلی سوال میکنم،ولی من خودم یه مامانم صبح تا شب میری بیرون چجوری اجازه میدن؟اونوقت میگی خیلی بهم گیر میدن.مطمئن باش مامان باباها همیشه صلاح بچشونو میخوان،یکم به جزئیات دقت کنی بیشتر متوجه حرفم میشی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه اینجوری نمیمونه اوضاع عوض میشه امیدوار باش

نمیمونه ولی بهترین سالای عمدم داره هدر میره 

تایمایی ک میتونم بخندم با دوستام برم بیرون عشق و حال کنم داره به گریه و تنهایی میگذره

برام مهم نیست. من دنیای خودمو ساختم.و اینکه اگه کسی رفتار بدی داره براش دعا میکنم که خدا بهش عقل و ف ...

ولی خیلی بده ادم مامانش متنفرش باشه و اون هیچک کاری نکرده باشه 

مشکل ادما نیستن مشکل کسیه ک منو ب وجود اورده 

ببخشید خیلی سوال میکنم،ولی من خودم یه مامانم صبح تا شب میری بیرون چجوری اجازه میدن؟اونوقت میگی خیلی ...

میرم دانشگاه مطمئن باش اگر بگم میرم رستوران میرم پارک نمیزارن 

منظورم این گیرا نیستن منظورم گیرای بیخوده 

من بهش میگم کلید و بده فک میکنه دارم بهش فوش میدم داد میزنه سرم ک چرا با من بد حرف میزنی 

بابامم مونده هیچی نمیگه 

امروز اخرش ب مامانم گفت داری از حدت میگذری ب خدا افسرده شدم دیگ با هیچکسی حرف نمیزنم دارم میترکم

از مامانم متنفر شدممممم نمیخوام‌ببینمش  حاضرم با ی مرد ۱۰۰ ساله ازدواج کنم فقط برم  دیگ‌ ...

داری کاری که من با زندگیم کردم و می کنی؟😒😕از چاله بیرون بیا و خودت بنداز تو چاه

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
نمیمونه ولی بهترین سالای عمدم داره هدر میره  تایمایی ک میتونم بخندم با دوستام برم بیرون عشق و ...

منم یه جورایی بهترین سال‌های عمرم مثل تو گذشت ولی خداروشکر همسرم اومدم توی زندگیم همه چی عوض شد یعنی چی که میگی حاضری با پیرمرد ازدواج کنی بهترین شخص رو انتخاب کن واسه زندگیت 

ولی خیلی بده ادم مامانش متنفرش باشه و اون هیچک کاری نکرده باشه  مشکل ادما نیستن مشکل کسیه ک من ...

خدا تورو به وجود آورده. منظورت خدا هست یا مامانت؟! 

اگه منظورت خدا هست که به نظرم مغزتو ریسیت کن ، سعی کن برگردی به تنظیمات کارخونه. چون مشکل از جانب آدما هست نه خدا. 

میرم دانشگاه مطمئن باش اگر بگم میرم رستوران میرم پارک نمیزارن  منظورم این گیرا نیستن منظورم گی ...

وای منم دقیقا شرایط شمارو دارم،فقط دختر من دوازده سالشه،یکسره بهش گیر میدم،عذاب وجدان میگیرم از خودم بدم میاد ولی دست خودم نیست،شوهرمم هیچی نمیگه،همین دیروز میخواستم برم مشاوره که بتونم اخلاقمو با دخترم عوض کنم قسمت نشد،اخلاقم با بقیه خیلی خوبه ولی با دخترم اصلا باهم نمیسازیم😪😪    

این کارها رو اکثر پدر مادرها انجام میدن شما نباید زیاد سخت‌گیری کنی والا تو این دوره زمونه که گرگ زیاد شده پدرو مادرها حق دارن زیاد سختگیری کنن. منم یه مادرم دخترم ۲۱ سالشه ولی اجازه نداره بره بیرون بادوستهاش.

منم یه جورایی بهترین سال‌های عمرم مثل تو گذشت ولی خداروشکر همسرم اومدم توی زندگیم همه چی عوض شد یعنی ...

نامزد دارم ولی الان نمیخواد ازدواج کنه من خیلی خستم ای کاش ی خونه داشت میرفتم توش زندگی میکردم