2821
2789
خوب پس منتظر چی هستین فرصت ها خیلی زود از دست میرن نذارین این فرصت از دستتون بره آدم ها تو عمرشون کم ...

چشم ممنونم ازتون

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
عقل تو عشق اصلا مفهومی نداره  بنظر من البته

قبول دارم من با عقل تصمیم گرفتم میدونم این کارم درسته ولی باز نمیتونم جواب قلبمو بدم نمیدونم تونستم منظورمو برسونم همیشه سر این موضوع قلبم وعقلم باهم جنگ ودعوا دارن😢😢

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدوارم به هم برسین وخوشبخت باشین.

ممنونم از شما، امیدوارم شما هم چه مجرد و چه متاهل ، زندگی آروم همراه با خوشبختی و سلامتی را تجربه کنید

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
یه توضیح کلی بده کنجکاو گشتم😐😂

عاشق شدم به خاطرش کلی فرصت هامو از دست دادم ولی به خاطر این که یه روز با یه خانوم دیدمش همه چی به خورد تموم شد ولی نمیدونم الان چرا بعد اون مدت همو میبینیم به هم باز زل میزنیم.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

توهم عشق زده بودم ، بعد ك جدا شدم فهميدم چ لطفي در حق خودم كردم اصلا عشق نبوده همش وابستگي بوده، الانم تو رابطم ولي نميخام عاشق شم فقد دوسش دارم اونم خيلي معمولي ولي اون حسش عشقه و سعي ميكنه ك منم عاشق كنه ولي نميخاااام

قبول دارم من با عقل تصمیم گرفتم میدونم این کارم درسته ولی باز نمیتونم جواب قلبمو بدم نمیدونم تونستم ...

شما هم عاشق شدید، ببخشید پرسیدم

شما هم عاشق شدید، ببخشید پرسیدم

بله خواهش میکنم راحت باشید منم از شما یه سوال داشتم خجالت کشیدم بپرسم.