2777
2789
هر وقت دوستام عاشق میشدن بهشون می خندیدم و میگفتم عشق معنی نداره برید جمع کنید، الان همین دوستانم نی ...

عشقت یه طرفس یا با هم دوستید؟؟؟

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر وقت دوستام عاشق میشدن بهشون می خندیدم و میگفتم عشق معنی نداره برید جمع کنید، الان همین دوستانم نی ...

خوب مثل یه مرد واقعی حستونو بهش بگید .وهر موقع که به دستش اوردید مثل یه مرد همیشه پیشش باشید قدرشو بدونید.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
عشقت یه طرفس یا با هم دوستید؟؟؟

با هم دوستیم، نه این دوستی‌های الکی که فقط به فکر سوءاستفاده هستن 

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
خوب مثل یه مرد واقعی حستونو بهش بگید .وهر موقع که به دستش اوردید مثل یه مرد همیشه پیشش باشید قدرشو ب ...

من خانوادم رو خیلی دوست دارم ، ولی الان اونو از خانواده خودم بیشتر دوست دارم

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔

همیشه همینه وقتی عاشق میشی عشقت اولین و باارزشترین فرد زندگیت میشه حتی بیشتر از مادرت پدرت و ....

خوب پس منتظر چی هستین فرصت ها خیلی زود از دست میرن نذارین این فرصت از دستتون بره آدم ها تو عمرشون کمتر پیش میاد که واقعا عاشق بشن.فقط باعقل تصمیم بگیرین نه با دلتون.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
خییلی ام عالی خوش و خوشبخت باشید

ممنونم ازتون، امیدوارم که شما‌ هم هر چی از خدا میخواهید بهتون بده

همیشه همینه وقتی عاشق میشی عشقت اولین و باارزشترین فرد زندگیت میشه حتی بیشتر از مادرت پدرت و ....

شاید باور نکنید بعضی وقت‌ها از دوست داشتن زیاد اینقدر بهش فکر میکنم که تا ۳ نصف شب بیدارم😂