2777
2789

الان هم عاشقم ۴ ساله🥺هیچی ازش نمیدونم ، نه اسمی نه هیچی نمیدونم ، فقط میدونم سیگاری و موتور هوندا کلیلک ۱۵۰ داره🙃 نمی دونه عاشقشم ، هییییییی با دختر ندیدمش تا به حال  ، چند هفته هست که ازش هیچ خبری ندارم🙃امید دارم که چیزیش نشده باشه ، تو رو خدا دعا کن🥺💔😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یبار تو عمرم عاشق شدم کار ب خواستگاری هم کشید اما تقدیر هم نبودیم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اگه تعریف کنم همه میگن اگه عاشق هم بودین ازدواج میکردین. حرفشون درسته ها. ولی خوب اون خیلی دست دست میکرد واسه خاستگاری

منم خاستگار داشتم. خانوادم کنجکاو بودن که حریان جیه. همه رو رد میکنم.

به زور من اومد خواستگاری ولی باز واسه بله برون نمیومد. پدرمم فهمید و گفت این مرد زندگی نیست. راست میگفت..

وقتی نامزد کردم تازه فهمید جه اشتباهی کرده اومد که برگرده. من دیگه نخواستم. گفتم دو ساله امروز و فردا میکنی دیگگگگگه نمیخوام. ولی هنوزم به یادشم. مخصوصا با اینجور تاپیکایی مثل شما به یادش میافتم

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم من ۴رسال عاشق همکلاسیم بودم امسال پنجمین ساله که همکلاسی هستیم بهش گفتم 

اینکه چجوری عاشقش شدم رو حوصله ندارم بگم 😔😔😔

من تو ۴ ساله که عاشقش بودم همش استرس داشتم که تو تمام گروه ها باهاش باشم و خلاصه تمام فکر و ذکرم بود درعوض اوت خیلی تو درسش موفق بود و همیشه نفر اول کلاس بود اینم بگن ما دانشجو پزشکی هستیم و اون مهمترین هدفش امتحان تخصصه و براش خیلی مهمه 

آخرش چند روز پیش بهش پیام دادم 

گفتم 

سلام ببخشید یه موضوعی بود خواستم بهتون بگم که تموم بشه برام 

من ۴ ساله بهتون علاقه دارم و کلا به خاطر شما اومدم تو این گروه 

الان سوء تفاهم نشه به خاطر این گفتم که بهتر بتونم برا خودم تمومش کنم

امیدوارم وحدانتون اجازه نده میش کسی بگید

اونم فقط گفت

سلام نه خواهش میکنم 

اصلا جایی بحث نخواهد شد نگران نباشید 

بعد از این پیام روز بعدش آخرین روزی بود که همگروه بودیم اون روز من گوشه کلاس کز کرده بودم اما اون همش میخندید و وقتی یکی از بچه ها ازم پرسید که میخوام تو کدوم گروه باشم گروهی رو انتخاب کردم اون نباشه تا بتونم راحت فراموشش کنم

خلاصه اینکه ۴ سال درگیر یه عشق یه طرفه بودم که خیلی بهم لطمه زد الانم امیدوارم بتونم فراموشش کنم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
حالا تو بگو

ما تو یه ویلایی دعوت شدیم تا با خانواده یه چندروزی بریم اونجا بمونیم حال کنیم

بعد اونم از طرف دوستش دعوت شده بود 

و خب یه چندروزی تو اون ویلا بودیم همچی ارومو ساکت گزشت وهیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه یه بلاهایی سر خانواده من  افتاد که من مجبور شدم تقریبا یک ماه برم یجایی که اونم اونجا بود و خب ما همینجوری همدیگرو هر روز میدیدیمو اینا کم کم نمیدونم چی شد که فهمیدم وقتی میبینمش یخ میزنم از هم صحبتیش با زنا بدم میاد و خلاصه همینجوری گزشت گزشت که ما باهم دوست شدیم و الانم که تو مراحل خاستگاری و ایناییم

ببخشید خیلی بد توضیح دادم ماجراهاا داره که توضیحاتش زیاد میشد

اصلش هم همینه ..عشق حقیقی یکبار اتفاق میفته

هر وقت دوستام عاشق میشدن بهشون می خندیدم و میگفتم عشق معنی نداره برید جمع کنید، الان همین دوستانم نیستن ببینن اونی که بهشون این حرف‌ها رو میزد عشق چه بلایی سرش آورده ، چقدر عاشق شده که حتی نمیتونه یه لحظه از فکرش بیاد بیرون😍😍😍

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
متاسفم اگه ناراحت شدی بابت تاپیک

عزیزم میشه درمورد پستم و پیام نظرت رو بدی 

من هنوز گیجم چرا اینجوری جواب داد

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

آره اووووو خیلی 😂😂🤣آره از اون عشق الکی ها یه استاد داشتیم آقا ایقد خوشگل بود قد بلند خوشتیپ😂😂 یه مدت رو پسر همساده کراش داشتم ماشاءالله اشتهام زیاده😂😂ولی نه به دور از شوخی اینا عشق نیست ولی یه مدت بود فکر میکردم عاشق شدم یعنی هنو هم هستم یه پسر عمه دارم همیشه روش کراش بودم بعد تا اینکه فهمیدم اونم انگار آره بعد که دیگه خواستگاری کردن و اینا یعنی خانوادگی چون پسره زیاد اهل دوستی و اینا نیست خودمم نیستم آره دیگه خواستگاری کردن و اینا ولی مامانم اینا قبول نکردن من الان حدود یه ۹ ماه میگذره باور کن هنوزم یادش میفتم نا خودآگاه گریه ام میگیره خودم میگم فراموشش کردم چیزی نبود که یه خواستگاری ساده بود ولی نمیدونم با مامانم حرف زدم تا سه چهار ماه اول هر شب کارم گریه بود واقعا منی که شکمو بود عاشق غذا بودم اصلا غذا از گلوم پایین نمی‌رفت..وللش

ما تو یه ویلایی دعوت شدیم تا با خانواده یه چندروزی بریم اونجا بمونیم حال کنیم بعد اونم از طرف دوستش ...

الهی خوشبخت بشید عزیزم

گذشت درسته شاگرد ۲۰ ساله😄

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔