2821
2789
بله خواهش میکنم راحت باشید منم از شما یه سوال داشتم خجالت کشیدم بپرسم.

اشکالی نداره بپرسید

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
اشکالی نداره بپرسید

میخواستم بدونم اگه مرد واقعا یکی دختری رو دوست داشته باشه میتونه همزمان با دختر های دیگه دوست باشه وحرف بزنه.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم بدونم اگه مرد واقعا یکی دختری رو دوست داشته باشه میتونه همزمان با دختر های دیگه دوست باشه و ...

اگه اون دختر رو از ته قلبش دوست داشته باشه ، دیگه به هیچ دختری فکر نمیکنه و ارتباط برقرار نمیکنه،ولی بعضی هم هستن به اون دختر میگن من دوست دارم در صورتی دوست داشتنشون فقط به خاطر سوءاستفاده از اون دختر هستش، و بعد مدتی سراغ بعدی میرن ،بعضی مرد‌ها هم هستن عاشق میشن ولی ببخشید میگم به خاطر هوس هستش.

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
میخواستم بدونم اگه مرد واقعا یکی دختری رو دوست داشته باشه میتونه همزمان با دختر های دیگه دوست باشه و ...

در کل جمع بگم بله بعضی هستن اینجوری هستن

میخوام یه چیزی بهتون بگم ولی قبلش یه سوال دارم

اگه اون دختر رو از ته قلبش دوست داشته باشه ، دیگه به هیچ دختری فکر نمیکنه و ارتباط برقرار نمیکنه،ولی ...

اخه کثافت بعد اون قضیه اومد خواستگاری ولی بهش محل سگ هم نذاشتم با این که الان ازدواج کرده الان که بعضی موقع ها که منو میبینه زل میزنه مطمئنم یه حرفی داره ولی نمیدونم چطور باید جوابشو بدم که حساب کار دستش بیاد دلم هم خنک بشه ولی بعضی موقع ها بازم دلم براش میسوزه نمیدونم چرا.ممنون از جوابتون سلامت باشید.🙏

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
الان مجرد هستید؟کس دیگه‌ای رو دوست دارید یا نه؟

بله مجردم نه اصلا از کسی خوشم نمیاد دست خودم نیست.

بله مجردم نه اصلا از کسی خوشم نمیاد دست خودم نیست.

خب ، ببینید اگه یکی اومد و بهتون گفت من عاشق شما هستم ، امتحانش کن، اول بگید براتون کادو بگیره و براتون خرج کنه،دوم به هیچ عنوان در مدت دوستی که با هم دوست هستید حتی بهتون هم دست نده، سوم بعد یه مدت آشنایی  و تایید خودتون و خانواده زود بیاد خواستگاری

خب ، ببینید اگه یکی اومد و بهتون گفت من عاشق شما هستم ، امتحانش کن، اول بگید براتون کادو بگیره و برا ...

😂😂مشکل اینجاست که خانواده ما طوری هستش که اصلا نمیشه با یه نامحرم دوست شد با این آقا هم موقعی که دانشگاه میرفتم آشنا شدم وبیشتر از چندبار باهم حرف نزدیم فقط با یه نگاه از کنار هم رد میشدیم خنده داره نه؟!ولی خیلی بی انصافی هستش نباید وقتی که مطمئن نبود بهم پیشنهاد میداد.

خب ، ببینید اگه یکی اومد و بهتون گفت من عاشق شما هستم ، امتحانش کن، اول بگید براتون کادو بگیره و برا ...

ممنون از جواب هاتون لطف کردین.