2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تو گوگل نباشم روزم شب نمیشه واتساپ امو هم دارم ولی گوگل رو نمیتونم ترک کنم بخدا خسته شدم مصرف این ...

خب مدیریت کن عزیز 

برا خودت محدودیت بذار و قول بده که به کارهات برسی بعد بیای تو گوشی 

ن معتاد نیستم  تو‌ی لحظه میتونم ازش دست بردارم  برام مهم نیس  چون هیچ اهم ...

خوشبحالت من که تنها کسم گوشی مادرمه  یه گردان فامیل دارم یا یه سر دیگه آن یا کشور دیگه😶😶😭😭😭

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خب مدیریت کن عزیز  برا خودت محدودیت بذار و قول بده که به کارهات برسی بعد بیای تو گوشی

غیر قابل ممکن است 😂😂😂 

بابا پدرم درآمده مامانمم ازم عاصی شده

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من یبار روبیکا داشتم که خیلی وابسته اش شده بودم ولی یروز دیگه پاک کردم و راحت جدا شدم ازش  چند ...

گوگل و من چیکار کنم😐😐😐

گوگل و من چیکار کنم😐😐😐

خب ایکون گوگول را یجا بذار که چشمت بهش نخوره و مدیریت کن 

من خودم تا حالا چنتا کابری عوض کردم چون اگه زده بشم یریع پاک میکنم اما حالا چند روزه هستم و هنوز نخواستم تعلیق کنم 😅