2777
2789
چرا میشه اگه خودت بخوای میشه تا کم کردی دیگه عادت میکنی و ول میکنی  خودت باید بخوای  همی ...

تنهاییمو چیکار کنم مامانم سرکارشه تا شیش شب صبحم نمی‌بینم فقط ناهاروصبحانه بعدشم که کاری نمیکنم فیلم میبینم حوصلم سر میره میام گوگل🙃🙃🙃 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ایکون گوگول را یجا بذار که چشمت بهش نخوره و مدیریت کن  من خودم تا حالا چنتا کابری عوض کردم ...

من قله قاف هم بزارم میارمش جلو چشم دیشب تاپیکمو دیدین از بس حوصلم سر رفته بود گذاشتم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تنهاییمو چیکار کنم مامانم سرکارشه تا شیش شب صبحم نمی‌بینم فقط ناهاروصبحانه بعدشم که کاری نمیکنم فیلم ...

خب دیگه تنهایی تو با کارهای هنری سپری کن یا کتاب بخون و از تلویزیون فیلم ببین و درس بخون  خب زیاد فیلم دیدن با گوشی همخوب نیس سعی کن مدیریت کنی 

خب دیگه نمیدونم عزیزم باید خودت بهرفمر خودت باشی  ن تاپیک دیشبتو ندیدم

برو ببین جالب بود