2777
2789
منممممم وای خیلی بده واسمون

اره هی میخوام ترک کنم نمیتونم نمیشه😣

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

به نام خدا محتاد هشتم روژی بیشت شاعت از اینترنت مشرف میکنم البته اوایل تفریحی میژدم 😂😂😂😂😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نام خدا محتاد هشتم روژی بیشت شاعت از اینترنت مشرف میکنم البته اوایل تفریحی میژدم 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂اوووو داداش من ۲۴ ساعته مشرف دارم🤣

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
[QUOTE=219834067]چرا؟[نمیدونم چطور بگم ظاهر افرادی که توی مجازی هستن خیلی خوبهه

اها خیلیا شون فیکن زمین تا اسمون با خود واقعیشون فرق دارن   

اینستا ندارم اما واتساپ و تل دارم که من زیاد وابسته نیستم اما بیشتر تو اینا پیام میاد واسم که باید ج ...

حالا خوبه تلگرام و واتساپ هستی من که معتاد به گوگل هستم فقط گوگل 😐😐😐😐😐😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
😂😂😂😂اوووو داداش من ۲۴ ساعته مشرف دارم🤣

خوبع🤣🤣🤣

😂😂😂😂همه اول تفلیحی میژنن

اله منم اوایل دوشاعت میژدم

خوشبحالتتت

اگه رو خودش تسلط داشته باشی رو فضای مجازی هم تسلط داری یه برنامه از تو گوگل هس میزنی رو تایمر گوشیت قفل میکنه از اونا دانلود کن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

خب تو گوگل و نی نی سایت هم میام ولی سعی میکنم که زیادروی نکنم و موقع بیکاری بیام  

من تو گوگل نباشم روزم شب نمیشه واتساپ امو هم دارم ولی گوگل رو نمیتونم ترک کنم بخدا خسته شدم مصرف اینترنت همم بالا رفته😭😭😭😭

خب تو گوگل و نی نی سایت هم میام ولی سعی میکنم که زیادروی نکنم و موقع بیکاری بیام 

منم امروز اومدم نینی سایت جو نینی سایت و دوست دارم یه عالمه دوست خوب میشه پیدا کرد