تایپک اخر من ی داستان کوتاهه ک واقعیته البته زندگی من نیس😐
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
اشرافی شیطون بلا خیلیی طنزه . ترانه ات میشوم عاشقانه و طنزه در همسایگی گودزیلا هم همینطور بعدم زیر باران و چه خوبه عاشقیم خیلی خوبن اسطوره هم بد نیست اگر چه اجبار بود پسر غیرتی سیندرلا ارام در تنهایی برج زهرمار و دختر شیطون بلا ۱ و ۲ هم طنزو عاشقونه س هوووو خیلی رمان خوندم تا صبح میتون اسم ببرم😂
ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلیچیزارو بزنیم😊
زیرسایه نفرت.عشق کهن.اول تو بگو.پرستار من . کی گفته من شیطونم(طنزهم قاطیشه)فرار دردسر ساز.ازدواج اجباری.ازدواج با سبک اجباری.فرشته من.جدال پر تمنا.بگذرازجانم ۱ و ۲.عابر بی سایه.حصار تنهایی من.دلارام و دختر شرور هم طنزن.
ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلیچیزارو بزنیم😊