2777
2789

تایپک اخر من ی داستان کوتاهه ک واقعیته البته زندگی من نیس😐

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑 گفتم رمان🤦🏻‍♀️

😐🚶‍♀️

رمان استاد متجاوز من

عشق وحشی من

دنیای صورتی نوجوانی

دیگه یادم نی😐💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

اشرافی شیطون بلا خیلیی طنزه . ترانه ات میشوم عاشقانه و طنزه در همسایگی گودزیلا هم همینطور بعدم زیر باران و چه خوبه عاشقیم خیلی خوبن اسطوره هم بد نیست اگر چه اجبار بود پسر غیرتی سیندرلا ارام در تنهایی برج زهرمار و دختر شیطون بلا ۱ و ۲ هم طنزو عاشقونه س هوووو خیلی رمان خوندم تا صبح میتون اسم ببرم😂

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
اشرافی شیطون بلا خیلیی طنزه . ترانه ات میشوم عاشقانه و طنزه در همسایگی گودزیلا هم همینطور بعدم زیر ب ...

عشقم منم همه اینارو خوندم🤣🤣🤣اشرافی شیطون بلا خیلی خوبه 

اشرافی شیطون بلا خیلیی طنزه . ترانه ات میشوم عاشقانه و طنزه در همسایگی گودزیلا هم همینطور بعدم زیر ب ...

خواهرم یک رمان داره میخونه ولی به من اسمشو نمیگه☹️🤦🏻‍♀️😅

جدی😐 پس یه چیزایی دیگه میگم😂

اره من کف گیرم خورده ته دیگ دیگه🤣🤦🏻‍♀️همه برنامه های رمان رو خوندم کانالای تلگرامم دیگه جوابگوم نیست☹️

مرسی🤩🤩🤩🤩

زیرسایه نفرت.عشق کهن.اول تو بگو.پرستار من . کی گفته من شیطونم(طنزهم قاطیشه)فرار دردسر ساز.ازدواج اجباری.ازدواج با سبک اجباری.فرشته من.جدال پر تمنا.بگذرازجانم ۱ و ۲.عابر بی سایه.حصار تنهایی من.دلارام و دختر شرور هم طنزن.

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊