2777
2789

بچه ها الان ۱۱ماهه دچاراین مشکل شدم مرتب گلوم وصاف میکنم دکتررفتم دیروز بم دارومعده دادمیگه مشکل برگشت اسیدازمعده به گلو پیداکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من عین این مشکل رو داشتم خواسی درخواست بده شماره ی عطاری تو اباده استان فارس بهت میدم تا درست ...

خب من ماهشهرم نمیتونم برم متاسفانه به توچی گفت چقدرموندی تاخوب شدی

ببین حالا ی زنگ بزن ببین میفرسته داروهاشو برات یا ن ....دوما ی پیام تو خ بده بهم من دوستام زیادن حوصله گشتن ندارم ....سوما اگه نتونسی بری پیش این حتما برو پیش دکتر تنفس و الرزی چون منم اول بهم گفتن از رفلاکس معدس و در نهایت مشخص شد که از دستگاه تنفسیه و بهم گفتن تا اخر عمر باید اسپری مصرف کنم 

واقعا خب چیکارکنم

بهتره پیش یه دکتر حاذق طب سنتی برو. تهران دکتر آقارفیعی رو پیشنهاد میدم تلفنش رو میتونی سرچ کنی

فعلا از غذاهای سرد دوری کن. برنج رو کم کن. نون هم بهتره سنگک باشه/ ماست خیار مرغ هندوانه  عدس گوشت گاو و گوساله اینها سردترینها هستند اصلا نخور. هر چیزی رو اول ببین سرده یا گرم و اگر خواستی بخوری سرچ کن ببینم مصلاحاتش چیه

حتما غذا رو زیاد بجو

امروز دو شاخه نبات رو بکوب حالت پودر دربیاد بریز تو یه ظرف بدون آب بگذار روی شعله متوسط / نبات کم کم آب میشه دو لیوان آب کنار دستت باشه وقتی نبات آب شد ظرف رو از روی آتش بردار و با احتیاط آب بریز روی نبات ذوب شده. دوباره روی حرارت بگذار نبات تو آب حل بشه بهت یه شربت با رنگی شبیه چای کمرنگ میده. گرما گرم بخور. این بخارات معده ات رو خارج میکنه

عسل همراه با زعفران/ یا دارچین/ یا زنجفیل اینها گرمی بخش هستند/ زنیان و گردو خیلی گرمه و برای معده عالیه/ 

اما حتما با پزشک طب سنتی مشورت کن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم