من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋 راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
دندون پزشکی زودتر میری سرکار و حقوقشم انچنانی نیست اما پزشکی سخته و دیر مدرک میگیری اما درامد بالای ...
هیچ فرقی نداره از سال تحصیل مثل همه فرقش یکی دوساله مردم نمیدونن ولی میگن کمتره. دندان ۶ سال عمومیه ۲ سال طرح پزشکی ام ۷ سال عمومیه دوسال طرح . پزشکی تخصصش ۳ الی ۵ ساله . بستگی به رشتش داره دندان هم ۲ الی ۴ سال بستگی ب رشتش داره . هر دوام برای زدن مطب ۶الی ۷ سال باید کار کنی تاامتیاز جمع کنی بهت مجوزش مطب بدن
برادرم دانشجو دندانه..بعد شش سال میتونی مطب بزنی و کلی درامد داشته باشی.ولی پزشک عمومی خیلی حقوقش کمه.بعدش باید تخصص بخونی..خلاصه ۱۲ سالی طول میکشه به درامد برسی