2777
2789
عنوان

آشتی کردن

204 بازدید | 32 پست

اگه با یکی بحثتون بشه و حسابی از پس هم بر بیاید بعد قطع رابطه کنید حالا یه واسطه بیاد بگه بهتون فلانی پشیمونه بیا تو جمع ها شرکت کن من شرایطی رو فراهم کنم با هم حرف بزنید و طرف بخواد دوباره اسکرین دعواها رو بیاره وسط شروع کنه بگه تو چرا اینو گفتی و من بگم تو چرا فلان حرفو زدی  خلاصه شما حاضرید برید بحث کنید دوباره؟ من اصلا علاقه ندارم به واسطه گفتم توهین کرد جوابشو دادم چون عصبانی شدم اون بعد از مدتها هی منتظره شوهرم رو بکشه کنار اسکرین بهش نشون بده شوهرم میدونه چیا گفتم اما من اعصاب این کارو ندارم شما باشید جای من چی کار می‌کنید؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی گفتید و چی شنیدید ، هر دو دقیق میدونید 

الان موقع اونه هر کسی  ب نوبه  ‌ خودش از دل هم در بیاره و ، ب همون ، مقدار تقصیر از دل هم در بیارن.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همون موقع پاره پورش میکردم

بلاک

حذف از زندگیم تا ابد

همون موقع فراموشش میکردم و به یه ورمم نمیگرفتم

تو قبلا شناختیش چه ادمیه پس دوباره باهاش صلح نکن نرو تو رابطه:/

اگه میخاین آشتی کنید بدون پیش کشیدن گذشته باید این کار رو انجام بدین  و برین اشتی کنید

اما این که بخاین گذشته رو دوباره واکاوی کنید این اشتی کردن نیست  شروع دوباره دعواست 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

اگه میخاین آشتی کنید بدون پیش کشیدن گذشته باید این کار رو انجام بدین  و برین اشتی کنید اما این ...

بعد من به واسطه میگم حاضرم بیام تو جمع اما حرفامو به شما زدم میتونی بهش حالی کنی اگه بخواد دوباره بحث بکشه بلند میشم میرم شما وکیل منی چطوره؟ 

دقیقا منم اگه بخواد بشینه گذشته رو بگه دوباره دهنم باز مشه 

ولی اگه دلش بخاد اشتی کنه فکر نکنم بخاد گذشته رو دوباره بگه

از کجا میدونی میخاد اسکرین هارو نشون شوهرت بده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣