2777
2789
عنوان

آشتی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست
اگه میخاین آشتی کنید بدون پیش کشیدن گذشته باید این کار رو انجام بدین  و برین اشتی کنید اما این ...

من دوست ندارم برم صورتشو ببوسم در حد سلام علیک میرم میام اما میخوام دیگه باهاش سنگین باشم باید بفهمه من آدم سابق نمیشم باهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد من به واسطه میگم حاضرم بیام تو جمع اما حرفامو به شما زدم میتونی بهش حالی کنی اگه بخواد دوباره بح ...

خوب گفتی  چون تو واسه اشتی میری نه واسه شروع دوباره دعوا

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

من دوست ندارم برم صورتشو ببوسم در حد سلام علیک میرم میام اما میخوام دیگه باهاش سنگین باشم باید بفهمه ...

اره سلام علیک کن فوقش اگه بردنتون پیش هم بعل کنید همو  زیاد هم سخت نگیرید

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

موضوع سوتفاهم بود که با دخالت بچش تبدیل به دعوا شد 

موضوع هر چیزی میتونه باشه 

یه توضیح کوتاه از عملکرد خودت میتونی بدی و بگی ک از این حرف یا این کار منظوری نداشتید و سو تفاهم شده و تمام 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

موضوع هر چیزی میتونه باشه  یه توضیح کوتاه از عملکرد خودت میتونی بدی و بگی ک از ...

دعوای شدید بوده تو گروه فامیلی  توهین کرد جواب شنید در حالی که باید موضوع رو تو پی وی حل می‌کرد نه گروه با سکوتش تو پی وی از قصد کشوند تووگروه

من میخوام بگم من سلام علیک میکنم و اصلا دوست ندارم گذشته رو بیاره وسط چون من بدتر بهش میگم

اینو نباید ب زبون بیاری ، میشه بی سیاستیت 

اینو در آینده ب کار بگیر ... یعنی اینکه با رفتارات ، نه گرم باش باهاش نه سرد ... در حد احترام برخورد کن .

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اینو نباید ب زبون بیاری ، میشه بی سیاستیت  اینو در آینده ب کار بگیر ... یعنی اینکه با رف ...

به واسطه قبلش میگم شما در جریانی من چیزایی که لازم بود گفتم بهتون و دلیلی نمیدونم دوباره بحثو باز کن

من که نمیخوام بگم بهش با سرد بودنم بهش نشون میدم مایل نیستم از گذشته حرف بزنم 

اره خوبه 

هر چ وارد حاشیه نشی حالت بهتره ، بعدی ک آشتی کردید