بچه ها ،ما با خانواده شوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنیم،چند روزیه که مادرشوهرم برا یه کاری رفته شهر دیگه،پسر مجردش که حدود 22سالش میباشه،خونه تنهاست ،منم به مادرشوهرم گفتم نگران خوراک و غذاش نباشه،واسش میبرم...خانواده همسرم خوبن و تا حالا بحثی بین هم نداشتیم ،ماهم شب ها پسرم رو که 14سالشه میفرستیم پیشش بخوابه هم صحبتش باشه...متأسفانه برادر شوهرم خیلی عقده ایه هر دفعه پسرم اونجا میره بهش گیر میده سلام نکردی،فلان جا بی احترامی کردی،تو ادب نداری،شخصیت نداری و از این حرفها،حالا دیگه نزدیک فصل امتحانات هم هست،صبح پسرم اومد بالا صبحونه خورد خواست بره مدرسه ،گفت مامان دیشب عمو دوباره دعوام کرده گفته بابات هیچ کمکی به مامانم نمیکنه،خودت بی شخصیتی و از این حرفها گفت منم هیچی بش نگفتم شر نشه....حالا به نظرتون چکار کنم میترسم رو درس بچم تاثیر بد بزاره،به شدت عقده ایه
اینم بگم پسرم تاکید کرد یعنی قسمم داد پیش باباش نگم...گفت اخه عموم بهم گفته فضول،اخه قبلا یه مواردی رو پیشمون گفت و شوهرم داداشش رو دعوا کرد ،حالا میترسم دوباره شر بشه
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من توی زندگی خیلی سرسخت هستم یاد گرفتم مشکلاتم رو حل کنم نه ازشون فرار کنم .همیشه آیه ان مع العسر یسری جلوی چشمامه چونکه سخت بهش اعتقاد دارم . وضع مالی خوبی ندارم ی زندگی خیلی خیلی ساده .مستاجر هستم ب امید خدا خونه دار هم میشم.بچه هام و همسرم امید های زندگیم هستن انشالله ب امید خدا همه چی درست میشه .عاشق امام حسین و حضرت عباس و امام رضا و امام زمان هستم حضورشون رو ب شدت حس میکنم توی زندگیم . خداوند همیشه بهم لطف داشته از نظر همه اطرافیان و دوستان من یک انسان فقیر هستم(چون خونه ندارم ماشین ندارم پول ندارم وضع مالی خوبی ندارم) اما اونها نمیدونن اگر تا آخر عمر شده با نون خشک و آب سر کنم بازم روزی هزاران بار خداروشکر میکنم من ب زندگیم عشق می ورزم با تمام سختی ها چونکه معتقدم هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. من آینده بسیار درخشان و عاقبت خوشی را در سرنوشت خودم و عزیزانم میبینم من خلق شده ام برای زندگی کردن ....خدایا دوستت دارم😍😘