2777
2789
عنوان

توهین به پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 73 پست

چه لزومی داره پسرتو میفرستی پیشش بخوابه؟ مگه برادرشوهرت بچه کوچولوعه یا میترسه؟ معلومه حس بدی بهش دست میده که بچه چهارده ساله میفرستین مراقبش باشه و پیش خودش میگه برام بپا گذاشتن امارمو بده تلافیشو تو دل پسرتون خالی میکنه 

کارتون کاملا غلط بوده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من اگه بودم میرفتم شخصا خودم صحبت میکردم، ورفتار بدشو بهش میگفتم  و میخاستم که دیگه تکرار نکنه

اخه پسرم قسمم داد گفت فقط بدون نه پیش بابام بگو نه خودت چیزی بگو...ازش میترسه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه مادرشوهرم گفت شبها تنها نباشه، گفت دلم نمیاد تنها باشه واسه یه هفته رفته

دلش نمیاد خودش بمونه پیش پسرش وااااااااا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چه لزومی داره پسرتو میفرستی پیشش بخوابه؟ مگه برادرشوهرت بچه کوچولوعه یا میترسه؟ معلومه حس بدی بهش دس ...

اره بنظر منم پسرت معذبش میکنه اینم اعصابش خورد میشه باهاش دعوا میکنه

مادرشوهرت چ سرخوشه مرد 22 ساله تنها نمونه  

بگو امتحاناش شروع شده دیگه نمیتونه بیاد

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

بنظرم پسرتونو نفرستید به هیچ عنوان تنها نمیمونه:/

چرا حس میکنم این بازیا رو از قصد داره میکنه تا کسی که خودش میخواد بیاد پیشش

بچتو نفرست آخه پسر ۲۲ساله با نوجووون ۱۴ساله چ سنخیتی داره؟ چ حرفی دارن با هم؟ جز اینکه بزرگه بخواد شااااید حسرت گذشته هاشو ک عقده شده براش خالی کنه سر کوچیکه 

ببین معمولا بچه بزرگترا عقده دارن ب کوچیکتر ها چون فک می‌کنن اونا تو سن کوچکتر ک بودن خوشی نکردن و فلان 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
۲ بار توهین کرد نباید میزاشتی بره  بچه که نیست از پس خودش برمیاد

اخه بعد مادرشوهرم نمیگه چرا نفرستادی،ناراحت میشه

بچتو نفرست آخه پسر ۲۲ساله با نوجووون ۱۴ساله چ سنخیتی داره؟ چ حرفی دارن با هم؟ جز اینکه بزرگه بخواد ش ...

دقیقا چون چندساله پشت کنکور هم مونده،خیلی عقده داره....ما زیاد دهن به دهنش نمیشیم