2777
2789
عنوان

سرطان سینه😔😭

801 بازدید | 30 پست

بچه ها یه نفر از نزدیکان درگیر شده

جلسه ی سوم شیمی درمانیشع

حال همه گرفتس

اونایی که کسی توی اطرافیانتون درگیر بوده یا اطلاعات دارین میشه لطف کنین بگین سرطان به چه مرحله ای برسه شیمی درمانی آغاز میشه؟

توی اطرافیانتون اونایی که فوت کرد سرطانشون درچه حد بود؟

متاستاز کرده بود؟

سینه هاشونو قطع کردن؟

🚫🚫کلا هرررررررررچی میدونین لطفا بگین خیلی به اطلاعاتتون نیاز داره🚫🚫

مادرشوهرم بودن،که متاسفانه بعد دو سال درگیری،پارسال فوت شدن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا میشناسم که داشتن سینه هاشونو براشتن شیمی درمانی هم شدن خوب شدن سالیانه ساله خیلییی سال پیش الان عالین ماشالله 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

بعضیا شیمی درمانی میکنن که تومور رو کوچیک کنند بعد طی جراحی تومور رو خارج کنن یعنی اول شیمی یا پرتو درمانی بعد جراحی

بعضیا هم طبق تشخیص دکتر جراحی میکنن حالا یا فقط تومور رو خارج میکنن یا چنتا غدد لنفاوی هم ممکنه همراهش باشه یا کلا سینه رو ورمیدارن. بعدش میرن سراغ شیمی ،پرتو یا هورمون درمانی و این حرفا

متاستاز معمولا به استخوان یا رحم میده

در کل سرطانی هسن که شانس درمان بالایی داره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یکی از اقوام داشت جوون بود یه سینه رو کامل برداشتن

بچه دوم رو هم به دنیا آورد الان داره به خوبی زندگی میکنه

روحیه بیمار بسیار مهمه و اینکه در چه مرحله ای متوجه شده باشن.زود بهش رسیدن یا نه؟

خلاصه روحیه خیلی مهمه 

مامانم کنسر سینه داشت و دیر فهمیدیم، استیج ۴ بود و فوت شد بعد ۱ سال و نیم

ایشون احتمالا استیج ۲ به بالاست که شیمی درمانی میشن.

پت سی تی باید بده تا ببینن کجاها متاستاز داده

سینه رو هم جراحی میکنن و برمیدارن

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

اشنای دورم هستن دقیق نمیدونم در چه مرحله ای بودن 

فقط یکیش سینه اش رو برداشتن الان چند سال گذشته و حالش کاملا خوبه 

یکی دیگه بدون برداشتن سینه در عرض ۳ ماه فوت شد 

خدا شفا بده هه ی بیماران رو بحق حضرت زهرا 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سرطان سینه تخلیه سینه هست قطع کردنی نیست بعدم همون لحطه پروتز سینه میکنن بیماری سختی های خودشو داره ...

توی بیمار های مختلف متفاوته

الان همین تاپیکو بخونین یه نفر گفت تخلیه چند نفر گفتن قطع 

عزیزم ان شالله خوب میشه 

من خیلی دیدم  بیشترشون سریع خوب شدن

عزیزدلم سرطان دو نوع هست اگر ی اندام خاص رو بگیره مثل سینه خوب میشه اما اگه ی چیزیو بگیره به همه ی بدن راه داشته باشه معمولا سخت خوب میشه پ احتمالش پایینه مثل سرطان خون

پس نگران نبااااش عزیزم😍🙂