2777
2789
عنوان

باز دعوا شد 😢😢🥺🥺😒😒😒😑😑

682 بازدید | 36 پست

امشب واسه یلدا من رژ قرمز زدم پیراهن پوشیدم کامل با آستین باحجاب . ولی روسری نپوشیدم بعد دوسه تا عکس با بابام گرفتیم حالا میگه چرا روسری نداشتی تو که من بزارم استوریم 😒😒😒😑😑کلی دعوا کرد وتحقیر که پشیمونم چرا براتون خرید کردم ‌. تو غربتی هستی که شال نداری و.... ببین فلانی دختراش،شال پوشیدن (حالا دویست کیلو آرایش کردن موهاشونم باز زیر یه تیکه شال ) . منم واقعا شال ست نداشتم

خو برا عکس با اون سرت‌میکردی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

حالا ی شال مینداختی ست کردن ندارع ک چ سخد میگیرین😫🍬

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه دعوا کردن تقریبن 😂ما تنبلاای تو خونه ایی پیروز این میدانیم 😁😁😁😁

نمیدونی چقد تحقیرمون میکنه . بخدا من اصلا یلدا دلم چیزی نمیخاد . ولی اون خودش میگیرع داداشم که کوچیکه گیر میده بعد میگه باید مث یتیما باهاتون برخورد بشه و....