2777
2789
عنوان

باز دعوا شد 😢😢🥺🥺😒😒😒😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 36 پست

منم امتحان دارم با بچه ی دوساله صبح تا حالا زحمت کشیدم مرتیکه حیوون خوشی خونشو به عن میفروشه این نردا لیاقت ندارن باید فقط ازشون بکنی تا وقنی مثل سگ بمیرن راحت بشی البته دور از جون شما و همه ی خانواده ها من خر خودمو میگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چرا؟!عزیزم توروخدا اگه سر خانواده هاتونه کوتاه بیا حیف شب به این قشنگی

نه خونواده هامون ازمون دورن سرچیزای مسخره دعواکردیم هیشکیو نداریم اینجا، یه برادرشوهربزرگتر داریم که هیچوقت نمیگن بیاین خونمون

از دست این حرومی رفتم دانشگاه فقط فکر خود کشی رو بذارم کنار سرم گرم شه ببین چه کرده با من بخدا که حی ...

دوست باشین عزیزم ببین ما مجردا آرزومونه امشب کنار شوهرمون بودیم 🤣🤣حیفه نکنین

چقد بد.من دوس دارم همه یه جا جمع شیم بهمون خوش بگذره

منم. فکرمیکردم امسال دیگه مارودورهم جمع کنن 3تابرادریم تواین شهر سال قبل خودمون خواستیم بریم خونشون گفتن میریم خونه برادرجاریم امسال دیگه فکرمیکردیم بگن ولی نگفتن زد وماهم دعواکردیم همون بهتر که نوفتن

منم. فکرمیکردم امسال دیگه مارودورهم جمع کنن 3تابرادریم تواین شهر سال قبل خودمون خواستیم بریم خونشون ...

ما هم نگه داشتیم پنجشنبه جمع شیم یه جا.چون خواهرام حتما باید چله رو خونه مادرشوهرشون باشن😔والا من اگه داداشمم متاهل بود باید مناسبتارو خونه مادر زن جمع میشدن ما شانس نداریم

دوست باشین عزیزم ببین ما مجردا آرزومونه امشب کنار شوهرمون بودیم 🤣🤣حیفه نکنین

بخدا من کاری نکردم ولی اون واقعا حیوونه اما انشاالله عیدو پیش عشقت باشی یه شوهر مهربون و همه چی تموم 😘😘😘😘😘

بخدا من کاری نکردم ولی اون واقعا حیوونه اما انشاالله عیدو پیش عشقت باشی یه شوهر مهربون و همه چی تموم ...

فدات بشم عزیزم مرسی از دعای قشنگت.منم ارزو میکنم همیشه پیش همسرت خوش باشی و بهت خوش بگذره