من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
وای من استرس دارم شوهرم داره شب یلدایی میاره خونمون😁
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰