2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم خونمون هست

یتیمچه درست کردم با نون سنگکک و کاهو و ترب

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چلو گوشت و کشک بادمجون و سوپ شیر 

چلو گوشت چطوریع ؟؟؟ یه توضیح مختصر بدین یا اگه عکسشو دارین بذارین 😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نامزدی ؟

نه عقدم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
چلو گوشت چطوریع ؟؟؟ یه توضیح مختصر بدین یا اگه عکسشو دارین بذارین 😁

جدی داری میگی یا شوخی میکنی قشنگم؟هرکسی یه جور میزاره خب...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
جدی داری میگی یا شوخی میکنی قشنگم؟هرکسی یه جور میزاره خب...

نه به خدا جدی میگم یه کم توضیح میدی شما چطور درست کردی ما هم چلو مرغ داریم ولی چلو گوشت نشنیدم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه به خدا جدی میگم یه کم توضیح میدی شما چطور درست کردی ما هم چلو مرغ داریم ولی چلو گوشت نشنیدم 

پیاز داغ درست میکنی یکم که تف خورد و طلایی شد بهش گوشت های تکه شده رو اضافه میکنی( یا ماهیچهیا گوشت های تکه ای اندازه ی گوشت ها دو برابر گوشت خورشتی)بعد یکمی که رنگ گوشتا عوض شد نمک و زردچوبه اضافه می کنی بعد از اون دارچین و برگ بو اضافه میکنی و اونوقت به حبه سیر له شده یا رنده شده هم میزنی،فلفل دلمه ای خورد شده هم اضافه میکنیم یه مدت زمان میدیم مواد یکم حرارت ببینه سرخ بشه بعد از اون آب و زعفرونو اضافه میکنیم و سه چهار ساعت میزاریم با شعله ی ملایم بپزه و گوشت عصارهی خودش رو حسابی پس بده بعضی ها هم مثل آبگوشت درست می کنن با رب بعد هم با برنج میخورن.

چلو گوشت خیلی خوشمزه هست خیلی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پیاز داغ درست میکنی یکم که تف خورد و طلایی شد بهش گوشت های تکه شده رو اضافه میکنی( یا ماهیچهیا گوشت ...

اهان ما نداشتیم چنین چیزی دستت درد نکنه اذیت من از تایپ بدم میاد عفو کنی دوستم .نوش جونتون 😋