2777
2789
عنوان

خیانت

105 بازدید | 7 پست

درموردرابطه باخیانت خانومای متاهل اصلانمیبینم کسی ازعواقب هولناک ووحشتناک این جنایت حرفی بزنه..؟؟!!یعنی براهیچکس تواین مملکت پیش نیومده "تومحل زندگی اقوام محل کار" ببینه یابشنوه عواقب این روابط نادرست رو؟؟اینکه روزانه چندین نفرسراین روابط کثیف کشته یاناقص العضومیشن؟؟چندین نفرزندانی میشن؟؟فراری میشن..آبروی خانواده هاوطایفه هامیره..بچه های بی گناهشون تاعمردارن ننگ خیانت وهرزگی پدرومادراشون روپیشونیشونه..

آقایاخانومی که هوای رابطه وعشق وحال بازن شوهرداریاپسرمجردودوست پسرداری..حتتتمابشین به این چیزاشم فکرکن..توگوگل بزن حوادث بخون اوناکه این راهورفتن به کجارسیدن...الان کجاهاهستن..حس وحالشون چیه..چی به دست آوردن وچیاازدست دادن...؟؟

برای کسی مهم نیست .

دور و برم در شهرم زیادن 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه فقط صیغه درسته😊خیانت نوش جون هرزنی که قبلاصیغه میشده 

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد